Hieno juttu, olette askeleen lähempänä uutta kotia.

OSTOTARJOUS

Sähköisen ostotarjouksen laatimiseen tarvitsemme teiltä muutamia esitietoja. Täyttäisittekö ystävällisesti alla olevan kaavakkeen. Tämän jälkeen marssijärjestys on seuraava:

1.

Lähettämänne tiedot saapuvat meille ja me pääsemme laatimaan teille sähköisen ostotarjouksen.

2.

Lähetämme teille sähköpostilla kutsun e-asiointipalveluun.

3.

Kirjaudutte e-asiointipalveluun sähköpostissa olevasta linkistä omilla verkkopankkitunnuksilla. Mikäli tarjouksen tiedot ovat e-asiointipalvelussa oikein, hyväksytte tarjouksen sellaisenaan (mikäli löytyy korjattavaa, olette yhteydessä kohteen välittäjään). Jos ostajia on enemmän kuin yksi, jokainen ostaja käy hyväksymässä tarjouksen omaan s-postiin saapuneen linkin kautta omilla verkkopankkitunnuksilla. 

4.

Saamme tiedon tarjouksen hyväksymisestä ja pääsemme toimittamaan sähköisen ostotarjouksen myyjälle.

5.

Myyjä antaa vastauksensa.

ESITIETOLOMAKE

Suojellaan yhdessä henkilötietojanne. Tämän vuoksi olisi hyvä, jos laittaisitte henkilötunnuksen loppuosan kohteen välittäjälle erillisellä viestillä tai vaihtoehtoisesti soittamalla hänelle.
Suojellaan yhdessä henkilötietojanne. Tämän vuoksi olisi hyvä, jos laittaisitte henkilötunnuksen loppuosan kohteen välittäjälle erillisellä viestillä tai vaihtoehtoisesti soittamalla hänelle.
Täytä tämä kenttä vain jos kohteella on enemmän kuin 2 ostajaa (muista antaa tiedot em. ostajien laajuudessa)
Ilmoita hinta numeroina (hinta sis. mahdollisen yhtiölainaosuuden)
Muuttoajankohta pv.kk.vuosi (kerro koska hallinnan luovutus tulisi tapahtua)
Ehdota alustavaa kauppapäivää pv.kk.vuosi (kaupat olisi hyvä tehdä viimeistään 3vk ennen muuttoa)
Esim. oman asunnon myyntiehto
Kaupat tehdään lähes aina ostajan pankissa, joten kerro missä pankissa asioitte, pankin mahdollinen yhteyshenkilö ja hänen yhteystiedot (esim. sähköposti). Jos et ole valinnut pankkia, kerro tilanteesta.
pv.kk.vuosi ja kellonaika (älä aseta liian tiukkaa aikataulua, jotta myyjä ehtii reagoida tarjoukseen)
Laki vaati kiinteistönvälittäjää selvittämään em. tiedon. Asiakkaan tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan lain mukaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten. Lisätietoa mitä poliittisesti vaikutusvaltaisella henkilöllä tarkoitetaan löydät osoitteesta: www.villalkv.fi/pep
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste