fbpx

onnistuneita asuntokauppoja jo vuodesta 2013.

“Meistä on muodostunut asiakaspalvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta"

Rakennusliikkeet voivat tutustua heille räätälöityyn palveluun täältä.

Miksi valita välittäjäksi VILLA LKV?

Laadukas palvelu

Oli kotisi pieni tai suuri, edukas tai arvokas, meiltä saat aina parhaan, juuri sinun kohteellesi yksilöidyn palvelun.

Jokainen koti on omistajalleen yhtä arvokas, sen euromääräisestä arvosta riippumatta. Meidän jokainen myyntikohde kuvataan alan arvostetun ammattikuvaajan toimesta ja markkinoidaan laadusta tinkimättä, kuvat sisältyvät aina sopimukseen.

Olemme markkinoinnin edelläkävijöitä. Olemme vastaanottaneet markkinointitaidoistamme myös kunnianosoituksen, kun Suomen kiinteistönvälittäjät SKVL palkitsi meidät vuoden markkinoijana.

Käytössänne on alan parhaat tekijät

Tiimimme muodostuu osaajista ja he ovat täällä juuri sinua varten.

Keskitymme vain ja ainoastaan olennaiseen; asuntojen välittämiseen. Palvelusta meillä vastaa työlleen omistautuneet ja kouluttautuneet ammattilaiset. He noudattavat hyvää välitystapaa sekä yritykselle laadittua laadukasta toimintamallia. Henkilöt omaavat yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. 

Vaikka palvelukonseptimme on valmis ja toimiva, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Mottomme on: ”vierivä kivi ei sammaloidu”

asioinnin helppous

Arviokäynnin jälkeen, kaikki asiointi kanssamme hoituu sähköisesti.

Meillä on käytössä nykypäivän parhaat mahdolliset sähköiset työkalut. Kaikki asiakirjat, kuten; toimeksiantosopimus, ostotarjous ja kauppakirja-voidaan allekirjoittaa sähköisesti.

Hoidamme puolestanne kaiken tarvittavan. Tilaamme tarvittavat dokumentit, varaamme markkinoiden parhaan asuntovalokuvaajan ja valmistelemme markkinointimateriaalin.

Ennen valokuvaajan käyntiä, saat meiltä ohjeistuksen kuinka saattaa asunto valokuvaus,- ja esittelykuntoon. Tarvittaessa, kotinne stailataan meidän toimesta. Teidän tehtäväksi jää ainoastaan pitää asunto esittelykunnossa. Asuntoesittelyt pidetään toiveenne mukaan, joko yksityisesti tai yleisesti.

kohteemme ovat esillä

parhailla mediapaikoilla

loppupeleissä, vain asiakkaiden mielipide ratkaisee

mitä asiakkaat ovat mieltä tarjoamastamme palvelusta?

Yleisimmät kysymykset & vastaukset

Asunnon myyntiä harkitsevalle arviokäyntimme on täysin maksuton ja se ei velvoita asiakasta sopimuksen kanssamme.

Arviokäynnillä saatte meiltä alueenne asiantuntijan näkemyksen kohteen tämän hetkisestä arvosta + välityspalkkiotarjouksen kohteen välittämisestä.

Laadimme jokaiselle myyntikohteelle yksilöidyn välityspalkkiotarjouksen. Ei kuluja, ellei kauppaa.

Prosentuaalinen välityspalkkio lasketaan toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta, ovh 3,8%. Asunto-osakkeen minimi veloitus on 3.400€ ja kiinteistön tai vuokraoikeuden 4.600€. Asiakirjakulu 170€.

Mikäli kyseessä on tontti tai vapaa-ajankohde; välityspalkkio sopimuksen mukaan.

VILLA LKV:n toimialueena on Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala sekä Lempäälä. Olemme paikallinen toimija ja näin ollen näiden asuinalueiden asiantuntija.

Myytävän kohteen olisi hyvä sijaita 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä ja toteuttamaan kaikille myyjille onnistuneita asuntokauppoja.

Käytössämme on nykypäivän digitalisoituneen asuntokaupan kannalta parhaat mahdolliset myyntikanavat, kuten; etuovi.com, oikotie.fi, sosiaalinen media kuten facebook ja instagram ja tietty päivittäin hyvin vilkkaasti liikennöity kotisivumme villalkv.fi.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?