fbpx

Menu

Palvelu myyjälle

Haluamme tarjota asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat. Keskitymme vain ja ainoastaan olennaiseen; asuntojen myymiseen. Palvelusta meillä vastaa työlleen omistautuneet ammattilaiset ja he noudattavat hyvää välitystapaa sekä yritykselle laadittua laadukasta toimintamallia.

Meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. He pitävät yllä ammattitaitoaan alan parhaimmissa koulutuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Näin varmistamme ammatillisen osaamisen ja pystymme olemaan aina askeleen edellä.

Palvelun kuvaus

1. Yhteydenotto

Koska olet meidän sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

2. Arviokäynti

Kaikki lähtee liikkeelle arviokäynnistä. Tulemme luoksenne sovittuna aikana ja arviomme kotinne, tapaaminen on teille maksuton. Käynnillä kerromme palvelustamme, teemme kodin myyntisuunnitelman ja annamme teille välityspalkkiotarjouksen.

3. Sopimus

Asiointi tästä eteenpäin onnistuu sähköisesti, mm. toimeksiantosopimuksen voimme tehdä kätevästi e-asiointi palvelussa. Tämä ei sido teitä paikkaan eikä aikaan ja mahdollistaa myöhemmin sähköisen ostotarjous menettelyn.

4. Markkinointi

Uskomme näyttävään markkinointiin. Osoituksena markkinointitaidoistamme, meidät on valittu vuoden markkinoijaksi 2018. Ennen valokuvausta saat meiltä stailausohjeistuksen, tarvittaessa kotinne stailataan meidän toimesta. Asunnon valokuvaa alan ykkösnimi, kuvat ovat taatusti upeat.

5. Esittelyt

Asuntoesittelyt pidetään toiveenne mukaan. Voitte valita joko yksityiset esittelyt, yleiset esittelyt tai vaikka molemmat. Yksityiset esittelyt pidetään kuitenkin aina kun ostajat niitä pyytävät. Myyntiaikamme on lähestulkoon aina nopeampi kuin alueella vallitseva keskiarvo.

6. Neuvottelut

Tässä olemme hyviä, henkilökuntamme ammattitaito pääsee oikein loistamaan. Tämän myötä kauppahinta on teille paras mahdollinen. Järjestämme puolestanne myös kaupantekotilaisuuden ja hoidamme siihen liittyen kaiken tarvittavan.

Palaute

Mitä asiakkaat sanovat?

 • Suosittelen Katja Riskua ja valokuvaaja Minjaa! Uskomattoman hienoa kuvausta Minjalta. Ammattitaitoista työtä Katjalta, ei tarvinnut itse tehdä muuta kuin käydä parin viikon päästä allekirjoittamassa kaupat pankissa. Ensimmäisellä näytöllä kauppa lyötiin lukkoon. Kuntotarkastus ja piste. Toki myyntikohde oli harvinainen herkku! Hinta kohdilleen ja se oli siinä. Kiitos! Valitsin Villan, koska siitä kuulunut vain hyvää!

  Terhi Solja Avatar
  Terhi Solja
  2/15/2019
 • Villa LKV:n Katja Risku myi meidän asunnon vain kolmessa viikossa, huomattavasti nopeammin kuin oltiin odotettu! Ammattitaitoinen, rehti ja ystävällinen välittäjä, josta jää kaikille osapuolille hyvä fiilis. Katja piti meidät myös hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan, kiitos huippupalvelusta!

  Maria Antila Avatar
  Maria Antila
  3/02/2017
 • Olemme erittäin tyytyväisiä VILLA LKV:n palveluun! Asuntomme meni upeiden kuvien ja taloon perehtyneen välittäjän ansiosta kaupaksi nopeasti ja toivomallamme hinnalla. Mikä parasta, löysimme ostajat jotka osaavat arvostaa ja kunnioittaa vanhan hirsitalon luonnetta. Kuka tahansa ammattitaitoinen välittäjä ei olisi todennäköisesti yltänyt vastaavaan lopputulokseen vaan mukana oli myös selvästi aito halu täyttää sekä myyjän, että ostajan tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos Jaakko erinomaisesta työstä!

  Anna K. Avatar
  Anna K.
  1/12/2020
 • Valitsimme VILLA LKV:n kotimme välittäjäksi koska yritys vaikutti kaikin puolin laadukkaalta mm. nettisivujensa perusteella. Meillä oli omat aikataulumme seuraavan asunnon suhteen ja halusimme saada asunnon myytyä nopeasti sekä pyydettyyn hintaan. Tiesimme että he käyttävät ammattivalokuvaajaa myyntikuvien ottamisessa, tällä seikalla oli iso vaikutus valintaamme. Asuntomme myytiin ennen yleistä näyttöä ja yli pyydetyn hinnan. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

  Samu & Maria Avatar
  Samu & Maria
  2/15/2019
 • positive review Saatiin asunto myytyä ja uusi ostettua Villan kautta. Erittäin kauniit kuvat asunnoista ja kaikessa upea visuaalinen ilme. Palvelu joustavaa ja henkilökohtaista. Iso kiitos!

  Eveliina Mellin Avatar
  Eveliina Mellin
  8/04/2019
 • positive review Laadukas vaikutelma ja mahtavat esittelykuvat saivat kiinnostuksen heräämään. Tutustumisen myötä kävi selväksi että palvelu, ammattitaito sekä hinta jättäisivät monet isot toimijat kauaksi taakse. Oma asuntomme myytiin Villa:n kautta nopeasti, hyväksyimme virallisen ostotarjouksen neljäntenä myyntipäivänä ilman ensimmäistäkään julkista näyttöä. Myyntihinta oli pyyntihinta ja olimme oikein tyytyväisiä. Jatkuva yhteydenpito piti meidät kartalla asioiden edistymisestä ja kaupatkin tehtiin helpoksi. Lisäksi uusi asuntomme löytyi Villa:lta joten vanhan ja uuden yhteensovittaminen kävi saumattomasti.

  Täysi kymppi!

  Matti Frondelius Avatar
  Matti Frondelius
  4/26/2019
 • Asunnon myynti meni nopeasti ja vaivattomasti, olin tyytyväinen palveluun ja asunnosta saamaani hintaan. Asunnosta otetut kuvat olivat upeat. Oli myös hienoa, että minua oltiin asuntoni myynnin jälkeenkin valmiita auttamaan uuden asunnon etsimisessä.

  Maiju Avatar
  Maiju
  3/08/2021
 • positive review Kaupat tuli arvioidussa ajassa ja myös myyntihinta oli se mitä arvioitiin. Suosittelen kyllä kaikille.

  Timo Siironen Avatar
  Timo Siironen
  6/03/2019
 • Tunsin myyjän entuudestaan ja tiesin että homma hoituu. Ja niinhän se sitten hoituikin kun saatiin kuvat yms. tehtyä. Onneksi ammattitaito tuli avuksi kun itse olin haaveillut liian suuresta myyntihinnasta. Veikkaan että se oli suurin syy miksi asunto meni niin nopeasti kaupan. Hyvin yksinkertaista. Eipä olisi helpommin voinut hoitua kiitos. Olen suositellut teitä eteenpäin ja varmasti käytän teitä itsekin uudestaan.

  Tero Ilonen Avatar
  Tero Ilonen
  2/15/2019
 • Jaakon kanssa homma sujui luotettavasti ja asiantuntevasti. Käännyn Jaakon puoleen kun/jos jatkossa myyn tulevan asuntoni.

  Jussi Avatar
  Jussi
  12/17/2019
 • Kari Salminen hoiti rautaisella ammattitaidolla asuntoni myynnin nopeasti ja vieläpä toivottuun hintaan. Kaikki meni sujuvasti ja mutkattomasti. Minua pidettiin myös ajan tasalla koko ajan.

  Tomas Friman Avatar
  Tomas Friman
  3/08/2021
 • Moi, Kerrassaan huippua palvelua arviosta kauppakirjaan saakka! Myimme asuntomme Pirkankatu 13 A1 ja homman kotiin hoiti Jaakko ja Jani. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja kaikkeen sitä ennen, tällaista yhteydenpitoa ja asiakkaan huomioimista emme ole ennen kokeneet. ps. muistovalokuva vanhasta pihapiiristämme oli varsinainen kruunu koko hommalle. Terveisin Ari Suomi

  Ari Suomi Avatar
  Ari Suomi
  2/15/2019
 • Villan henkilöstö palveli meikäläistä tinkimättömästi ja hommat hoituivat niinkuin itse halusin (myös viikonloppuisin, koska aina ei viikolla ollut mahdollisuutta hoitaa asiaa omien töiden puolesta).

  Juho Avatar
  Juho
  3/10/2021
 • Ammattitaitoa riittää, hyvät ja kattavat kuvaukset, mahtavat nettisivut!

  Oskari Puisto Avatar
  Oskari Puisto
  3/10/2014
 • Kolme A:ta tulee mieleen: Ammattitaitoista, asiantuntevaa ja avuliasta palvelua alusta loppuun saakka! Ammattivalokuvaajan kanssa oli myös ilo tehdä yhteistyötä. Voimme lämpimästi suositella VILLA LKV:tä.

  Piia Avatar
  Piia
  2/15/2019
 • Ammattilaista meininkiä! Suosittelen lämpimästi!

  Inessa Taneli Avatar
  Inessa Taneli
  7/24/2015
 • Asiat hoituivat sujuvasti ja nopeasti, vaikka itse olin myynnin alusta loppuun pois kaupungista. Lähes kaiken sai tehtyä sähköisesti. Tämä oli toinen kotini, jonka Villa LKV on myynyt.

  Johanna Avatar
  Johanna
  2/15/2019
 • Isot kiitokset jaakko ja jani erinomaasta työtä enimmääne näyttö ja kättely ei voi muutaku suositella.

  Ville Alanen Avatar
  Ville Alanen
  6/19/2018
 • positive review Kiitos Katja ja VILLA LKV!
  Ostettiin koti jonka välittäjänä oli Katja. Ilmoituksessa oli kattavasti tietoa kohteesta ja kuvat jotka antoi realistisen kuvan kohteesta, joten näytössä oli helppo käydä toteamassa että jätetään tarjous. Kaikki vaiheet näytön sopimisesta kaupantekoon onnistui helposti ammattilaisen kanssa.

  Susanna Vuoti Avatar
  Susanna Vuoti
  11/09/2020
 • positive review Jälleen kerran erittäin tyytyväinen Villan toimintaan. Arvionnista saakka kaikki hoidettu viimesen päälle mallikkaasti,ei voi kun suositella!!

  Mika Mäkinen Avatar
  Mika Mäkinen
  4/30/2019
 • Kari hoiti homman ammattimaisesti ja ystävällisesti sekä kaikkia osapuolia arvostaen.

  Janne Uusitalo Avatar
  Janne Uusitalo
  11/18/2019
 • VILLA LKV hoiti asuntomme myynnin tyylikkäästi ja tehokkaasti. Pääsimme tavoitteeseen kirkkaasti suunniteltua nopeamminkin. Vakuuttavaa ja ammattimaista työtä, Kiitos!

  Tommi Koskinen Avatar
  Tommi Koskinen
  2/13/2017
 • Valitsimme välittäjän saamamme hyvän palautteen perustella ja voimme suositella edelleen. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja sovitut asiat pitivät. Olemme tyytyväisiä palveluun.

  Amuri Avatar
  Amuri
  2/12/2019
 • Saimme asunnon myytyä odotettua nopeammin ja hyvään hintaan. Villan kuvaaja kävi kuvaamassa ammattitaitoiset kuvat, joihin olimme todella tyytyväisiä. Elina oli välittäjänä helposti lähestyttävä, aito ja välittävä ihminen. Aivan kuin olisi tutun kanssa tekemisissä.Yhteydenpito oli aktiivista niin meihin kuin myös ostajiin ja viesteihin vastattiin nopeasti. Voimme lämpimästi suositella Elinaa ja Villaa.

  Rivitalo Lukonmäestä Avatar
  Rivitalo Lukonmäestä
  9/30/2019
 • Villa LKV:n palvelu oli ammattimaista, ystävällistä, nopeaa ja asiantuntevaa. Asunnon myynti sujui jouhevasti ja olimme tyytyväisiä lopputulokseen.

  Ann-Mari ja Heikki Avatar
  Ann-Mari ja Heikki
  2/15/2019
 • Asioimme asuntoa myydessä Villa LKV:n kanssa oikein urakalla. Ostimme heidän myymänsä talon ja pian tämän jälkeen he myivät kaksi omistamaamme osaketta. Kaikki sujui nopeammin ja sujuvammin kuin olisin osannut kuvitella. Olin valmistautunut melkoiseen hässäkkään, mutta Villa LKV ja asuntojamme välittänyt Katja Risku hoiti asuntojen myynnin meidän kannalta todella vaivattomasti. Mielestämme Villa LKV on edustava ja tyylikäs firma, jonka kanssa asioisin uudelleenkin.

  Anniina Avatar
  Anniina
  2/15/2019
 • Valitsin Villa LKV:N välittäjäksi taloni myyntiin koska sain heistä heti luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Tärkeimpänä asiana heidän kanssaan toimiessani pidän sitä että heidän sanaansa voi luottaa. Suosittelen

  Juha Avatar
  Juha
  2/15/2019
 • Kaupat onnistui.

  Jani Ekonen Avatar
  Jani Ekonen
  12/27/2013
 • Ammattimaisesti hoidettu. Laatu ja kohtaaminen samassa paketissa!

  Mikko Huuhtanen Avatar
  Mikko Huuhtanen
  12/16/2013
 • Valitsin Villa lkv:n asuntoni myyntiin houkuttelevien asuntokuvien ja nuorekkaan ja ajanmukaisen markkinointinsa vuoksi! Olin myös kuullut Villa lkv:stä ystäviltäni. Sain juuri sitä mitä ajattelinkin. Asuntoni valokuvattiin ammattitaidolla ja asunnon esittelyt sujuivat mukavasti. Asiointi Villa lkv:n väen kanssa oli helppoa ja työntekijät olivat sekä rentoja että ammattitaitoisia! Asuntoni myytiin parissa kuukaudessa, kuten välittäjä lupasi!

  Mervi Nwoke Avatar
  Mervi Nwoke
  2/15/2019
 • Ostimme ja lopulta päädyimme myös myymään ensimmäisen asuntomme Villa LKV:n kautta. Ensikertalaisina emme juuri osanneet odottaa mitään mutta meille kerrottiin mielestämme hyvin miten asiat etenevät niin ostossa kuin myynnissä. Mitään ylimääräistä veivaamista ei kummassakaan tilanteessa tullut vaan kaikki hoidettiin ammattimaisesti ja meidän täytyi vain kertoa mitä toivomme. Kiitos Kari, Jani, Katja ja koko muu Villa LKV:n väki!

  Juho Jauhiainen Avatar
  Juho Jauhiainen
  2/15/2019
 • Kaikki sujui alusta loppuun asti sulavasti, rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Yhteydenpito helppoa ja asuntokin tuli myydyksi nopeammin kuin olimme ajatelleet. Olimme todella tyytyväisiä valintaan ja suosittelemme muillekkin.

  Nina Avatar
  Nina
  2/15/2019
 • Annoimme kotimme Jaakon hellään huomaan ja tiesimme saavamme asiantuntevaa palvelua jo heti arviokäynnistä lähtien. Kävimme yhdessä läpi asunnon ja sijainnin parhaat puolet sekä myyntisuunnitelman. Jaakko piti meidät hienosti ajantasalla asuntoa kohtaan olleesta kiinnostuksesta ja potentiaalisista ostajista. Eikä mennyt aikaakaan kun itsellemme asettama hintatavoite oli ylitetty ja asunto myyty. Loistava ilmoitus kuvineen sekä asiantunteva myyjä, joten emme kovin yllättyneitä olleet :).

  Ville Avatar
  Ville
  2/15/2019
 • Asunnon ostossa Katja Risku oli "taivaan lahja". Esitteli asunnon ja antoi omia mielipiteitä sisustukseen joka osui aivan nappiin. Erittäin ammattitaitoista työtä. Mielettömän empaattinen välittäjä joka ottaa asiakkaan yksilönä huomioon. Palvelu asuntovälitys Villassa on täyden kympin arvoinen. Voin todella suositella kaikille.

  Äijälä Minna Elina Avatar
  Äijälä Minna Elina
  12/04/2017
 • Kodin myynti ja kaikki yhteydenpito projektin tiimoilta sujui helposti ja luontevasti Katjan kanssa. Katjalla on mukavan rauhallinen ote työssään ja asiat hoitui ammattitaidolla. Voin suositella!

  Kirsi Avatar
  Kirsi
  2/15/2019
 • Noin viisi vuotta sitten jätimme omakotitalomme myynnin Villa LKV:n työksi. Tuolloin meille Villa LKV erottui erinomaisen ammattitaitonsa sekä todella osaavan median käytön kautta. Plus tietysti aivan huippuluokkaa olevan asenteensa vuoksi. Jaakko Puisto hoiti homman tuolloin todella hienosti ja tyylikkäästi maaliin asti niin, että me myyjinä mutta ehdottomasti myös ostajat olivat tyytyväisiä. Nyt on aikaa kulunut, ja tuli toisen kerran sama tilanne omalle kohdalleni. Tällä kertaa piti myydä rivitaloasunto, ja oli täysin itsestään selvää että homman hoitaa Villa LKV ja Jaakko Puisto. En voisi kuvitella saavani parempaa palvelua ihan ensikäynnistä lähtien valokuvauksiin, tietojen keräykseen, varsinaiseen myyntiin julkaisuun ja esittelyjen junailuihin asti. Lopputulos oli positiivinen ongelma: asunto myytiin todella nopeasti, paljon nopeammin kuin mihin olin varautunut 🙂 Annan todella vahvan suositukseni Villa LKV:lle!

  Esa Takalo Avatar
  Esa Takalo
  11/12/2019
 • Asunnon myynti VILLA LKV:n välittämänä oli todella vaivaton ja miellyttävä kokemus. VILLA LKV:stä jäi jo ennen varsinaista arviokäyntiä todella hyvä, nuorekas ja nykypäiväinen kuva selatessani alueella toimivia välittäjiä internetissä. Arviokäynti saatiin sovittua joustavasti ja asunto laitettiin nopeasti myyntiin. VILLA LKV:n käyttämä kuvaaja osaa todellakin ottaa kuvat asunnon eduksi. Välittäjän tekemästä myynti-ilmoituksesta huokuu ammattitaitoinen toteutus ja asuntoa markkinoitiin selkeästi oikeita kanavia pitkin potentiaalisille asiakkaille. Yleistä näyttöä myytävälle asunnolle ei tarvinnut järjestää lainkaan, vaan kauppoja päästiin tekemään kahden viikon sisälllä ilmoituksen julkaisemisen jälkeen. Välittäjä hoisi kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat ammattitaitoisesti ja piti minut välittömästi ajantasalla asunnon myyntiin liittyvissä asioissa. Aion ehdottomasti käyttää VILLA LKV:n palveluja jatkossa, jos minulla on tarvetta välittäjälle Tampereen alueella. Suosittelen VILLA LKV:n ja Jani Frimanin palveluita ehdottomasti asunnon myyntiä aikoville, jos haluaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua asuntonsa myymiseksi. Kiitos!

  Mikko Penttilä Avatar
  Mikko Penttilä
  2/15/2019
 • Ekalla näytöllä asunto myyty. Kaikki sujui Frimanin Janin kanssa. Suosittelen!

  Susanne Saari-Ahtikari Avatar
  Susanne Saari-Ahtikari
  4/03/2018
 • Valitsin VILLA LKV:n asuntoni välittäjäksi heidän asiantuntevan arvioinnin ja ammattimaisten kohdekuvien perusteella. Välittäjäni tuntui oikeasti arvostavan kotiani ja hinnoitteli sen aivan nappiin. Näyttöjä ehdittiin pitämään vain muutama ja asunto menikin kaupaksi kolmessa viikossa. Myyntitilanteessa välittäjäni piti yhtälailla sekä myyjän että ostajan puolia ja antoi asiantuntevia neuvoja. Asiakirjat hoitui myös todella kätevästi sähköisillä allekirjoituksilla. Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin ja meininki oli rentoa. Käyttäisin palveluja uudestaan ja suosittelen ehdottomasti heitä muillekkin!

  Taija Avatar
  Taija
  2/15/2019
 • Ammattitaitoista ja mutkatonta palvelua. Voin lämpimästi suositella!

  Salla Luopio Avatar
  Salla Luopio
  4/07/2017
 • Valitsimme VillaLKV:n kivojen myynti-ilmoitusten, hyvien kuvien ja nettisivujen vuoksi. Välittäjämme Jaakko Puisto oli mukavan rento ja hyvin ammattitaitoinen välittäjä, joka antoi asunnostamme ja sen myynnistä realistisen ja paikkansa pitävän arvion. Yhteistyö hänen kanssaan sujui erinomaisesti. Asunnon myynnin valmistelu ja myynti sujuivat kannaltamme vaivattomasti. Asunnostamme sovittiin kaupat vuorokauden sisällä siitä, kun ilmoitus oli julkaistu netissä. Voimme lämpimästi suositella Jaakko Puistoa ja VillaLKV:tä!

  Kaisu ja Aleksi Avatar
  Kaisu ja Aleksi
  2/15/2019
 • positive review Karin kanssa asunnon myynti sujui todella hienosti, kiitos! Annan mielelläni suositukset Villa LKV:stä. ??

  Sanna Ahola Avatar
  Sanna Ahola
  1/29/2020
 • Ei ole pelkkää sanahelinää tuo "asuntokaupat viikossa". Katja Riskulla oli jo arviointikäynnillä homma hallussa. Asunnosta otettiin upeat kuvat, ja alle viikko myynti-ilmoituksen julkaisemisen jälkeen oli jo kauppapäivä sovittu uuden ostajan kanssa. Nyt on asunto myyty ja myyjä enemmän kuin tyytyväinen saamaansa palveluun, lämpimät kiitokset tästä kuuluu Katja Riskulle ja Villa lkv:lle!!

  Jenna Rajala Avatar
  Jenna Rajala
  10/03/2017
 • Asunnon myynti VILLA LKV:n välittämänä oli todella vaivaton ja miellyttävä kokemus. VILLA LKV:stä jäi jo ennen varsinaista arviokäyntiä todella hyvä, nuorekas ja nykypäiväinen kuva selatessani alueella toimivia välittäjiä internetissä. Arviokäynti saatiin sovittua joustavasti ja asunto laitettiin nopeasti myyntiin. VILLA LKV:n käyttämä kuvaaja osaa todellakin ottaa kuvat asunnon eduksi. Välittäjän tekemästä myynti-ilmoituksesta huokuu ammattitaitoinen toteutus ja asuntoa markkinoitiin selkeästi oikeita kanavia pitkin potentiaalisille asiakkaille. Yleistä näyttöä myytävälle asunnolle ei tarvinnut järjestää lainkaan, vaan kauppoja päästiin tekemään kahden viikon sisälllä ilmoituksen julkaisemisen jälkeen. Välittäjä hoisi kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat ammattitaitoisesti ja piti minut välittömästi ajantasalla asunnon myyntiin liittyvissä asioissa. Aion ehdottomasti käyttää VILLA LKV:n palveluja jatkossa, jos minulla on tarvetta välittäjälle Tampereen alueella. Suosittelen VILLA LKV:n ja Jani Frimanin palveluita ehdottomasti asunnon myyntiä aikoville, jos haluaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua asuntonsa myymiseksi. Kiitos!

  Herra Peno Avatar
  Herra Peno
  12/05/2016
 • positive review Toivottuun lopputulokseen päästiin hyvinkin nopeasti, reilu parissa viikossa asunto myyty. Ystävällinen ja asiallinen palvelu. Kiitos Jani!

  Venla Korpi Avatar
  Venla Korpi
  1/21/2019
 • Asiakaspalvelua ja laadukasta työtä.

  Petri Sallansalo Avatar
  Petri Sallansalo
  3/01/2018
 • Valitsimme jo toisen kerran Villa LKV:n välittämään asuntomme, koska tiesimme asioiden toimivan loistavasti ja saumattomasti. Välittäjät ovat ammattitaitoisa ja aidosti kiinnostuneita asiakkaan kohtaamisesta. Meihin vaikutuksen tekivät myös sähköisen asioinnin mahdollisuus ja selkeästi ajan hermolla oleminen. Ammattikuvaajan ottamat valokuvat olivat myös todella hienoja ja vaikuttavia. Välittäjämme Katja Risku on myynyt molemmat asuntomme erittäin nopeasti ja tähän asuntoon riitti vain yksi näyttö.

  Pete Avatar
  Pete
  2/15/2019
 • Ei kannata muuta käyttää, kuin parasta. Ja paras on Villa LKV!

  Markus Joutsimäki Avatar
  Markus Joutsimäki
  6/27/2015
 • Valitsin Villa LKV:n, koska heillä on selvästi muita välittäjiä nykyaikaisempi ote asunnonvälittämiseen. He ymmärsivät heti, millaiselle ostajalle asuntoani kannattaa markkinoida ja mitä markkinointikanavia kannattaa käyttää. Taitavasti otetut valokuvat toivat hienosti esiin asunnon erityispiirteet. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä ja kaupanteko hoidettiin ammattitaidolla.

  Emma Avatar
  Emma
  2/15/2019
 • positive review Asuntomme myynti sujui Villa LKV:lla todella mutkattomasti ja nopealla aikataululla. Todella ammattitaitoista porukkaa ja loistavaa asiakaspalvelua. ? Jäi hyvä mieli ja voin lämpimästi suositella kaikille!

  Viivi Lahtinen Avatar
  Viivi Lahtinen
  9/27/2018
 • Tämä oli kolmas kotimme, jonka myimme Villa LKV:n kautta. Kaikki on sujunut joka kerta mutkattomasti ja uudet ostajat ovat löytyneet todella nopeasti. Tällä kertaa löysimme myös itse uuden talon Villa LKV:n kautta, ja ei olisi voinut tässäkään kaupat paremmin sujua. Kohde oli ennakkomyynnissä oleva uudiskohde ja kaikki meni loistavasti. Saimme koko ajan tietoa mikä vaihe talolla oli milloinkin menossa jne. Pääsimme myös mittailemaan ja katsomaan taloa aina, kun koimme sen tarpeelliseksi. Yhteistyö Villan kanssa oli mutkatonta ja erittäin laadukasta. Voimme suositella Villa LKV:tä ja erityisesti Katja Riskua todella asiantuntevasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Katja on erittäin lämminhenkinen ja asiakasta kuunteleva ihminen. Katjaan pystyi luottamaan koko projektin ajan. Katja infosi meitä joka käänteessä sekä oli todella hyvin tavoitettavissa. Iso kiitos!

  Piia Huhtamäki Avatar
  Piia Huhtamäki
  3/29/2021
 • positive review Kiitos asiantuntevasta palvelusta Katja Riskulle uuden asunnon hankinnassa ja vanhan myynnissä. Tiedotus pelasi loistavasti koko prosessin ajan, tiesimme aina missä ollaan menossa. Kuvaajalle myös kiitokset, myös kuvilla on todella iso merkitys ja siihen on Villa Lkv:llä panostettu 🙂

  Nina Leskinen Avatar
  Nina Leskinen
  2/01/2019
 • Ammattitaitoista työtä, Katja Risku + valokuvaaja Minja! Homma hoitui täydellisesti, kun itsellä ei ollut aikaa paneutua myyntiin. Kävin vain allekirjoittamassa pankissa kaupat! Kiitos! Uskallan suositella!

  Terhi Solja Avatar
  Terhi Solja
  4/18/2018
 • Olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Jaakko hoiti kotimme myynnin ammattitaidolla, yhteydenpito oli sujuvaa ja pysyimme koko ajan tietoisina siitä, miten asiat etenevät, vaikka asuimme itse jo eri paikkakunnalla. Kohde oli haastava, mutta siitä huolimatta kauppa syntyi vain kahden päivän markkinointiajalla yli pyyntihinnalla. Valokuvat olivat huippuluokkaa ja kaikki viralliset stepit ilmoituksen julkaisusta, tarjouksen vastaanottamiseen ja hyväksymiseen pystyi hoitamaan sähköisesti. Jaakko kohteli ostajaehdokkaita erittäin reilusti ja tasapuolisesti. Kaikki sujui super-hyvin ja jopa yli odotusten. KIITOS Jaakko &Co.

  Sara Avatar
  Sara
  2/15/2019
 • Aktiivinen toiminta myynnin suhteen. Innokas ja halu myydä sekä tuntea myytävä kohde. Hyvät kuvat.

  Matti Juola Avatar
  Matti Juola
  2/15/2019
 • Etsimme mieheni kanssa välittäjää rivitalo kolmiollemme alkuvuodesta 2017. Kiinnostus VILLA LKV:ta kohtaan heräsi jo heti kotisivut nähtyämme. Sivujen trendikäs & nykyaikainen ilme miellytti silmää ja lisäksi yrityksestä ja sen toiminnasta sai laajasti tietoa jo kotoa käsin. Myytävistä kohteista otetut kuvat olivat aivan upeita ja viimeistään tämä sinetöi valintamme. Vain jo muutama tunti yhteydenottolomakkeen täyttämisestä oli homma saatu rullaamaan! Hieman kiireistä aikatuluamme ei välittäjä säikähtänyt vaan asiat pyrittiin järjestämään mahdollisimman hyvin meidän toiveittemme mukaisesti. Kovin pitkään asiakkuus ei jatkunut, koska kotimme myytiin heti ensimmäisen yleisen näytön jälkeen! 🙂 Loppuun asti kaikki sujui mutkitta. Informaatio toimi hyvin ja olimme kokoajan tietoisia siitä, miten asiat etenevät. Voin lämpimästi suositella VILLA LKV:n palveluita. Jos meidän perhe vielä tulevaisuudessa kaipaa asiantuntevaa välityspalvelua, niin tiedän kyllä mihin olla yhteydessä!

  Salla Luopio Avatar
  Salla Luopio
  2/15/2019
 • Kaveri suositteli Villaa minulle, eikä turhaan. Nopea yhteydenotto ja homma lähti toimimaan joustavasti heti. Jaakko hoiti myynnin ammattimaisesti ja sujuvasti, ei mitään valitettavaa toiminnassa. Varmasti käytän jatkossakin Villan palveluja seuraavan asunnon myynnin tullessa vastaan.

  Minna Avatar
  Minna
  2/15/2019
 • positive review Nopeaa ja varmaa toimintaa kiitos jani!

  Jaakko Kuusniemi Avatar
  Jaakko Kuusniemi
  10/17/2019
 • Asuntoni myynti meni kuin elokuvissa, kiitos Jaakko Puisto 😉 Enpä ollut varautunut näin nopeaan toimintaan. Kaikenlaisten vain sisustukseen keskittyvien tätien jälkeen oli helpottavaa saada osaava välittäjä paikalle, etenkin kun tietotaitonsa kattoi myös rakennusteknisen puolen. Suosittelen lämpimästi!

  Susanna Myllylä Avatar
  Susanna Myllylä
  10/12/2016
 • positive review Voin suositella Villa Lkv:tä lämpimästi eteenpäin, oma asunto myytiin n viikossa ja uuden sai sitten siihen perään. Kiitos Elina Lahdenperälle, joka jaksoi vastata kaikkiin kysymyksiini ja oli aina saavutettavissa kun oli tarve. Myös kiitos mukavalle kuvaajalle upeista kuvista!

  Maisa Salonen Avatar
  Maisa Salonen
  8/31/2019
 • Valitsin VILLA LKV:n ystäväni suosituksesta. Asuntoni myyntiprosessi alusta loppuun sujui yhdessä hujauksessa ja asunto myytiin parissa viikossa Jaakko Puiston välityksessä. Hän laati myynti-ilmoituksen huolella siten, että asunnon ominaisuuksista ja kunnosta sai mahdollisimman selkeän ja laaja-alaisen käsityksen rakennusteknisten kuvausten ansiosta. Tämä on mielestäni aivan oleellista etenkin kun kyseessä oli vanhempi, 70-luvun peruskorjattu paritalon puolikas. Myynnin aikana välittäjä pystyi myös kertomaan näistä rakennusteknisistä seikoista asiantuntevasti, mikä oli käsittääkseni myös yksi keskeinen avaintekijä lopullisten kauppojen syntyessä. Koin että välittäjä todella ajoi etuani myyjänä koko prosessin ajan isommista kysymyksistä aina pienimpiin seikkoihin, ja oli valmis panostamaan aikaansa kauppojen syntyyn. Yhteistyö oli siis joustavaa alusta loppuun, eikä minun tarvinnut stressata mistään koko aikana vaan pystyin luovuttamaan myynnin asiantunteviin käsiin. Myös VILLA LKVn tiimin muille jäsenille kiitos, mukaan lukien valokuvaaja, jonka avulla saatiin esiin olennaisimmat näkökulmat asunnosta tyylikkäästi esiin. Tulen jatkossakin käyttämään tämän yrityksen palvelua. Suosittelen lämpimästi VILLA LKVta ja etenkin Jaakko Puistoa, mikäli haluat tehokasta ja ystävällistä asunnonvälitystä samassa paketissa.

  Susanna Myllylä Avatar
  Susanna Myllylä
  2/15/2019
 • Kiitos Katja Ja VILLA LKV! Asunto myytiin nopeasti ja kaikki sujui mahtavasti! Olosuhteet asunnossa oli hieman haasteelliset ja kaikki meni silti paremmin kuin osattiin edes toivoa, kiitos kuuluu myyjälle! Ehdottomasti suosittelen!

  Suvi Salo Avatar
  Suvi Salo
  12/27/2016
 • Asuntomme meni kaupaksi odotettua nopeammin ja Villa LKV:n toiminnasta jäi todella ammattimainen ja hyvä maku. Parasta oli, että välittäjä oli erittäin aktiivinen ja infosi jatkuvasti asioista niin, että itselle ei jäänyt juurikaan muuta tekemistä kuin asunnon esittelykunnossa pitäminen. Ei voi muuta kuin suositella jatkossa eteenpäin! Kiitos Jaakko Puisto ja Villa LKV 🙂

  Anna-Mari Isokoski Avatar
  Anna-Mari Isokoski
  12/11/2016
 • Ostin uuden asuntoni Villa LKV:n kautta ja samalla päätin antaa vanhan asuntoni heidän välitettäväksi, ja sitä en ole katunut. Asunnon historia ja taloyhtiön tiedot selvitettiin perinpohjaisesti eikä ilmoituksen julkaisussa hötkyilty, ennen kuin kaikki asiat olivat selvillä. Ammattivalokuvaajan ottamat esittelykuvat olivat kuin sisustuslehdestä. Koko myyntiprosessin ajan minut pidettiin hyvin ajan tasalla ja tuli olo, että asiakkaasta todella välitetään. Asuntoni myytiin kahdessa päivässä täydellä myyntihinnalla. Tulen ehdottomasti käyttämään Villa LKV:n palveluja myös jatkossa ja suosittelen heitä kaikille, jotka kaipaavat ammatitaitoista ja sujuvaa asunnonvälittämistä. Kiitos Jaakko!

  Kaisa Avatar
  Kaisa
  2/15/2019
 • Kaikki sujui hyvin juuri odotetulla tavalla. Valitsimme VILLA LKV:n useastakin syystä. Välityspalkkio oli kohdallaan, heidän arvostus asuntoamme kohtaan oli kilpailijoita korkeammalla ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Asuntomme kuvasi erittäin ammattitaitoinen kuvaaja, ja asunto keräsikin kiinnostusta ja myytiin ennen ensimmäistä julkista esittelyä. Käytämme jatkossakin varmasti VILLA LKV:tä tulevien asuntojemme myyntiin ja suosittelemme varmasti ystävillemme!

  Matti ja Janica Avatar
  Matti ja Janica
  2/15/2019
 • Valitsimme Villa LKV:n asuntomme välittäjäksi ystävämme suosituksesta. Heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien saimme luotettavan ja laadukkaan kuvan sekä Villa LKV:stä että välittäjästämme Jaakosta ja meidän asunnon myynti sujuikin todella tehokkaasti ja ammattitaitoisesti Jaakon ja Villa LKV:n kanssa. Jaakko ymmärsi asuntomme potentiaalin ja osasi hinnoitella kohteen todella hyvin. Laadukkaat ja taitavasti otetut valokuvat sekä selkeä ja hyvännäköinen esittelymateriaali varmasti vauhdittivat asuntomme myyntiä. Jaakko piti myös meidät koko lyhyen ja tehokkaan myyntiprosessinajan ajan tasalla prosessin etenemisestä. Villa LKV tulee jatkossakin olemaan valitamme jos aktivoidumme asuntokaupoilla!

  Jenni Mikkonen Avatar
  Jenni Mikkonen
  2/15/2019
 • positive review Ei voi olla kuin tyytyväinen ja suositella Villaa ja Jaakkoa lämpimästi. Todella asiantuntevaa toimintaa. Meidän tarpeet ja toiveet myyjinä huomioitiin ja meidät pidettiin hyvin ajantasalla tilanteista. Asunto tuli myytyä paljon nopeammin, kuin osasimme kuvitella ja tavoitehintaan. ??

  Minna Tonttila Avatar
  Minna Tonttila
  6/19/2020
 • Kiitos Jaakko Puisto ja Villa LKV koti vaihtoi omistajaa. Kaikki sujui erinomaisesti. 🙂

  Riikka Mäkelä Avatar
  Riikka Mäkelä
  4/25/2016
 • Kun aloin harkitsemaan asuntoni myyntiä tiesin heti keneen ottaa yhteyttä: Villa lkv:hen ja Katja Riskuun. En silti olisi voinut kuvitella kuinka hyvää palvelua tulisin saamaan, ja kuinka helpoksi he tekisivät asuntoni myynnin. Heti ensimmäisestä arviointikäynnistä lähtien homma oli Katjalla hallussa. Asunnosta otetut kuvat olivat myös kerrassaan upeat. Kun myynti-ilmoitus oli laitettu nettiin ei mennyt edes viikkoa, kun kaupat oli jo sovittu uuden ostajan kanssa. Parasta oli kuitenkin se, että tuli itsellä minkäänlaisia kysymyksiä tai ongelmia asunnon myynnin suhteen, pystyin aina soittamaan Katjalle ja joka kerta sain tarvitsemani avun häneltä. Nyt on asunto myyty ja myyjä enemmän kuin tyytyväinen saamaansa palveluun, kiitos Katjan ja Villa lkv:n! Katja Risku ja Villa lkv hoiti alusta asti asunnon myynnin ammattitaidolla ja aidosti välittäen, suosittelen erittäin lämpimästi!!

  Jenna Rajala Avatar
  Jenna Rajala
  2/15/2019
 • positive review Katja Riskulle isot kiitokset hyvästä ja joustavasta palvelusta ?

  Milja Kullas Avatar
  Milja Kullas
  2/01/2019
 • Villan palvelu oli alusta loppuun yksilöllistä ja miellyttävää. Myynti-ilmoitus erottui massasta etenkin asunnosta otettujen tunnelmallisten ja persoonallisten kuvien ansiosta. Asunto meni kaupaksi oltuaan myynnissä muutaman päivän eikä näyttöjä varten tarvinnut siivota kuin kerran! Tarpeen tullessa käytämme Villan palveluja varmasti jatkossakin!

  H & H Avatar
  H & H
  2/15/2019
 • Valitsimme välittäjän saamamme hyvän palautteen perustella ja voimme suositella edelleen. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja sovitut asiat pitivät. Olemme tyytyväisiä palveluun.

  Amuri Avatar
  Amuri
  2/15/2019
 • Kohteen toimeksianto oli helppoa ja vaivatonta. Yhden tapaamisen jälkeen asiat lähtivät sujumaan. Asunnosta otetut kuvat olivat todella laadukkaita ja toivat asuntoa kauniilla tavalla esille. Näyttöjen ajankohdan sopiminen oli joustavaa. Tarjouksien esikatselu ja hyväksyminen sujui kätevästi kännykän välityksellä vaikka kaikki olivat eri paikkakunnilla. Tämä oli hieno etu. Luotimme Katjan ammattitaitoon ja vilpittömyyteen myyjänä. Katjan ja VillaLKV:n toiminta oli hyvä käyntikortti asunnon myymiselle. Tärkeintä myymisessä oli, että kaikki käytännön asiat sujuivat hyvin ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Olen myös suositellut Katjaa ystävillemme, josta olen jälkikäteen saanut kuulla onnistuneita myyntitarinoita. 10+ kokemus.

  Suvi Avatar
  Suvi
  2/15/2019
 • Luotettava, asiansa tunteva henkilöstö, realistinen välityspalkkkio ja parhaat kuvat myyntikohteista. Näiden yhteisvaikutuksena sain asunnostani oikean hinnan, mukavan lyhyellä myyntiajalla.

  Jari Avatar
  Jari
  2/15/2019
 • Valitsimme VILLA LKV:n välittämään asuntoamme sen nuorekkaan ja nykypäiväisen ilmeen vuoksi ja olimmehan kuulleet siitä oikeastaan pelkästään positiivista palautetta muilta. Myös asuntoilmoitusten esittelykuvat erottuivat massasta edukseen. Asuntomme meni kaupaksi odotettua nopeammin ja Villa LKV:n toiminnasta jäi todella ammattimainen ja hyvä maku. Parasta oli ehkä se, että välittäjä oli erittäin aktiivinen ja informoi jatkuvasti asioista niin, että itselle ei jäänyt juurikaan muuta tekemistä kuin asunnon esittelykunnossa pitäminen. Myyntipalkkio oli inhimillinen ja kaikki sujui todella sutjakkaasti. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan palveluita eteenpäin ja olemaan asiakkaita myös jatkossa, kiitos!

  Jussi ja Ansku Avatar
  Jussi ja Ansku
  2/15/2019
 • positive review Lämpimät suosittelut Katja Risku ja Villa LKV. Kaikki sujui odotetulla tavalla!

  Laura Kivinen Avatar
  Laura Kivinen
  7/05/2019
 • Hyvää työtä, taustat tehtiin huolella ja informaatio toimi hyvin.

  Maja-Liisa Östman Avatar
  Maja-Liisa Östman
  2/12/2019
 • positive review Hyvin onnistui asuntokauppa, suuret kiitokset!

  Olli Lehtinen Avatar
  Olli Lehtinen
  3/08/2021
 • Kun menestys on asennekysymys, Villa LKV 🙂

  Johanna Lammassaari Avatar
  Johanna Lammassaari
  3/02/2016

Alue

Tampere

Ylöjärvi

Nokia

Pirkkala

Lempäälä

Kangasala

Toimialueena on Tampere ja sen lähiseutu. Tämän myötä myytävän kohteen tulisi olla enintään 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä.

Hinnat

Ei kuluja ellei kauppaa.

 • Palkkio 3,8%

  Pyydä tarjous! Välityspalkkio on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24%). Kohdekohtainen välityspalkkiotarjous annetaan arviokäynnillä. Mikäli kyseessä on arvokohde, liiketila tai lomakiinteistö, välityspalkkio aina sopimuksen mukaan.

 • Minimi 3.200€

  Minimipalkkiomme on 3.200€ (sis. alv. 24%). Mikäli kyseessä on liiketila tai lomakiinteistö, mahdollinen minimipalkkio aina sopimuksen mukaan.

 • Muut kulut 170€

  Meillä kauppa käy ja kohteita jää hyvin harvoin myymättä. Tämän vuoksi meillä ei ole mitään tarvetta periä asiakkailtamme mitään kuluja, mikäli myyjän toivomaa kauppaa ei synny.

Arvio

Varaa maksuton arviokäynti

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerromme palvelustamme ja teemme teille kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte meiltä välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.