Palvelu myyjälle

Onnistunut kauppa

Toteutamme asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.

Keskitymme vain ja ainoastaan olennaiseen; asuntojen myymiseen.

Palvelusta meillä vastaa työlleen omistautuneet ja kouluttautuneet ammattilaiset. He noudattavat hyvää välitystapaa sekä yritykselle laadittua laadukasta toimintamallia. Henkilöt omaavat yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. 

Lue mitä asiakkaat sanovat

asuntokauppoja

vuodesta 2013

Yrityksen perustaja Kari Salminen oli työskennellyt alalla jo noin kymmenen vuoden ajan arvostetun kiinteistönvälitystoimiston vastaavana henkilönä. Ajatus omasta huippuluokan kiinteistönvälitystoimistosta syntyi muutama vuosi ennen Villan ovien avaamista. 

Mikä tahansa ei riittänyt ja tämän myötä brändin ja palvelun toimintamallin suunnittelutyöhön satsattiin välitysalalle totuttua enemmän. Melkein kaksi vuotta ”pöytälaatikossa” muotoaan hakeneen yrityksen oli aika nähdä päivänvalo keväällä 2013.

“Palvelumme mahdollistaa mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.”

– kari salminen, toimitusjohtaja

avain onnistumiseen

yksilöity palvelu

aloituksesta lopetukseen

Kaikki lähtee liikkeelle arviokäynnistä, tapaaminen on teille maksuton. Asiointi tästä eteenpäin onnistuu sähköisesti, mm. toimeksiantosopimuksen, ostotarjouksen ja Dias-kauppakirjan voitte allekirjoittaa sähköisesti.

Hoidamme puolestanne tarvittavat alkutyöt. Tilaamme tarvittavat dokumentit, varaamme markkinoiden parhaan asuntovalokuvaajan ja valmistelemme markkinointimateriaalin.

Ennen valokuvausta, saat meiltä ohjeistuksen, tarvittaessa kotinne stailataan meidän toimesta. Teidän tehtäväksi jää pitää asunto esittelykunnossa. Asuntoesittelyt pidetään toiveenne mukaan, joko yksityisesti tai yleisesti.

haluamme oppia tuntemaan teidät

Jokainen asiakkuus on erilainen. Jokainen asiakas myy asuntoaan erilaisessa elämäntilanteessa. Jotta voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla, tulisi meidän tutustua. Tämän vuoksi tapaaminen on ehdoton.

haluamme tuntea kotinne kuin omamme

Jokainen asunto on erilainen ja niissä kaikissa on omat erityispiirteet. Haluamme tietää mitä myydään, tuntea sen parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi perehdymme myytävään kohteeseen hyvin tarkasti.

haluamme toteuttaa teidän unelmat

Meille se ei ole vai kämppä, jota myydään. Meille se on enemmän, se on teidän koti, jota arvostamme kuin omaamme. Siksi välitämme sitä täydellä sydämellä.
Arviokäynti
15%
Valmistelut ja markkinointi
45%
Esittelyt ja kaupaneuvottelut
100%

01

Osaaminen

Meillä Teitä palvelee vain ja ainoastaan alan koulutetut ammattilaiset.

02

Fokus

Keskitymme vain ja ainoastaan oleelliseen, asuntojen myymiseen.

03

Omistautuminen

Oli sitten kyseessä yksiö tai hulppea kivilinna, saa se osakseen meidän laadukkaan palvelun.

tiimimme muodostuu osaajista ja he ovat täällä juuri sinua varten

Meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. 

Vierivä kivi ei sammaloidu

Haluamme oppia uutta

"Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. ”
- Kari Salminen, toimitusjohtaja

yleisimmät asiat jotka teidän tulisi tietää

kysymykset & vastaukset

Toimialueena on Tampere ja sen lähiseutu. Tämän myötä myytävän kohteen tulisi sijaita enintään 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä.

Käytössämme on parhaat mahdolliset kanavat, kuten etuovi, oikotie, sosiaalinen media ja tietty päivittäin hyvin liikennöity kotisivumme myynnissä osio.

Enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta. Minimipalkkio on 3.200€ (hinnat sis. alv. 24%). Mikäli kyseessä on tontti, liiketila tai lomakiinteistö, palkkio aina sopimuksen mukaan. Mahdollinen asiakirjakulu 170€.

Meillä kauppa käy ja kohteita jää hyvin harvoin myymättä. Tämän vuoksi meillä ei ole tarvetta periä asiakkailtamme mitään kuluja, mikäli myyjän toivomaa kauppaa ei synny. Joten, ei kuluja ellei kauppaa.

Menestytään yhdessä

Olemme luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani

VILLA Oy LKV sijoittuu maan menestyneimpien yritysten joukkoon. Yrityksellemme on myönnetty Kestomenestyjä-sertifikaatti 2017–2021. Yrityksemme on ollut Kauppalehden Menestyjä jo viisi peräkkäistä vuotta.

Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. 2017–2021 Kestomenestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä!

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Kuulumme valikoituun joukkoon, jonka Alma Talentin talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä 2017–2021-luokitus perustuu tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/6–2021/5. Olemme luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani niin yksityisille tahoille kuin myös yrityksille.

Varaa maksuton arviokäynti

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla kaavakkeella, niin me olemme yhteydessä teihin sopivan tapaamisajan merkeissä.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Tee valintasi: asiakaspalvelu tai tietty henkilö
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/