Tarina

Ajatus huippuluokan kiinteistönvälitystoimistosta syntyi jo muutama vuosi ennen Villan ovien avaamista. Kari Salminen oli työskennellyt alalla jo noin kymmenen vuoden ajan erään arvostetun tamperelaisen kiinteistönvälitystoimiston vastaavana ja tuona aikana hänelle oli kertynyt kokemusta sadoittain, ellei jopa tuhansittain erilaisista asuntokaupoista.

Mikä tahansa ei riittänyt ja tämän myötä palvelun toimintamallin ja brändin ulkoiseen suunnittelutyöhön satsattiin välitysalalle totuttua enemmän. Melkein kaksi vuotta ”pöytälaatikossa” muotoaan hakeneen yrityksen oli aika nähdä päivänvalo keväällä 2013.

Tästä lähtien toimistomme on ollut laadukkaan ja etenkin lupauksensa lunastavan kiinteistönvälityksen suunnan näyttäjä.

Asuntounelmia Unelma-asuntoja

Keskitymme vain ja ainoastaan olennaiseen; asuntojen myymiseen. Palvelusta vastaa työlleen omistautuneet ammattilaiset. Haluamme tarjota asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat. Villassa työskentelevät henkilöt noudattavat hyvää välitystapaa ja yritykselle laadittua laadukasta toimintamallia. 

Jokainen meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV, YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. Henkilöt pitävät ammattitaitoaan yllä vuosittain mm. alan parhaimmissa koulutuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Haluamme olla aina askeleen edellä muita.

kehitys

Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Yhdistelemme rohkeasti olemassa olevaa toimintamallia ja uusia ideoita, oppien koko ajan jotain uutta. Modernissa taiteessa tätä kutsutaan nimellä;

work in progress

PERUSTAJA | TOIMITUSJOHTAJA