VILLA LKV syntyi aidon kiinnostuksen seurauksena.

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Perustettu

2013

Perustaja

KARI SALMINEN

Sijainti

TAMPERE

Halusin luoda jotain tyylikästä ja toimivaa, toimiston joka lunastaa lupauksensa. Kun aloin ideoimaan yritystä, oli minulla takana noin 10 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja tämän myötä takana sadoittain, ellei tuhansittain erilaisia asuntokauppoja. Kokemuksen kautta minulle oli käynyt selväksi, miten välitystyötä voi tehdä ja miten ei. Onnistuneiden asuntokauppojen innoittamana luotiin Villalle tapa toimia.

Mistä nimi?

tavanomaiset nimet olivat jo käytössä

Heti alkumetreillä kävi selväksi, että kaikki tavanomaiset nimet olivat jo käytössä. Se ei haitannut menoa, sillä halusin luoda yritykselle uudenlaisen ja fressin nimen. Ulkomaan lomareissuilla mieleeni oli jäänyt toinen toistaan upeammat villat, joissa yöpyminen oli tasokasta ja erittäin miellyttävää “Villa” siinähän se!

Kun yrityksen arvojen mukainen nimi oli löytynyt, ansaitsi se myös arvoisensa logon. Yritysilmeen suunnitteluun käytettiin paljon aikaa, halusin kaiken olevan täydellistä ennen kuin yritys voisi aloittaa toimintansa. Syksyllä 2012 ihastelimme tyttäreni kanssa muuttolintuja, pääskyjä. Tarkemmin kuvattuna, haarapääskyt ovat tunnetusti muuttolintuja ja kuvastavat oikein hyvin muuttamista, mistä tässä työssä on suurilta osin kyse. Tästä inspiroituneena löysivät haarapääskyt tiensä Villan logoon.

Suosio jatkaa kasvuaan

tavoitteena paras mahdollinen laatu

Keväällä 2013 yritys avasi ovensa kokonaisella yhdellä hengellä, minulla. Samalla hetkellä törmäsin ongelmaan, onneksi melko positiiviseen. Kysyntää oli enemmän mitä olin varautunut ja oli heti aika laajentaa. Nykyisin laadukkaan palvelun tarjoamisesta vastaa joukko innokkaita osaajia. Oman luottotiimini, kerrassaan mahtavan henkilökunnan ympäriltä löytyy myös tärkeät yhteistyökumppanit, kuten visuaalisen viestinnän taitajia, valokuvaajia, stailaajia, sisustussuunnittelijoita, huonekalukauppiaita, rakentajia sekä remonttiliikkeitä.

Palvelustamme on muodostunut selkeä ja lupauksensa lunastava kokonaisuus. Palvelumme sopii täydellisesti henkilöille, jotka arvostavat ja rakastavat kotiansa ja haluavat sen välittämiseen luotettavan tahon.

Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Modernissa taiteessa sitä kutsutaan nimellä

“work in progress”

Kari Salminen

PERUSTAJA | TOIMITUSJOHTAJA