VILLA LKV syntyi
aidon kiinnostuksen seurauksena.

tarina

Mistä kaikki alkoi?

Villa lkv syntyi aidon kiinnostuksen seurauksena

perustettu

03.04.2013

perustaja

Kari Salminen

sijainti

Tampere

Halusin luoda jotain tyylikästä ja toimivaa, kiinteistönvälitystoimiston, joka lunastaa lupauksensa. Kun aloin ideoimaan yritystä, oli minulla takana noin 10 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja tämän myötä takana sadoittain, ellei jopa tuhansittain erilaisia asuntokauppoja. Kokemuksen kautta minulle oli käynyt selväksi, miten välitystyötä voi tehdä ja miten ei. Onnistuneiden asuntokauppojen innoittamana luotiin Villalle tapa toimia.

Mistä nimi?

HALUSIN KEKSIÄ JOTAIN UUTTA

Halusin keksiä yritykselle tyylikkään ja nykyaikaisen nimen. Ulkomaan lomareissuilta mieleeni oli jäänyt toinen toistaan upeammat villoiksi kutsutut lomarakennukset, ”Villa” siinähän se! Kun nimi oli löytynyt, ansaitsi se myös arvoisensa logon. Yritysilmeen ja logon suunnitteluun käytettiin paljon aikaa, sillä halusin kaiken olevan täydellistä ennen kuin yritys voisi avata ovensa. Syksyllä 2012 ihastelimme tyttäreni kanssa muuttolintuja, pääskyjä. Tarkemmin kuvattuna haarapääskyjä, jotka tunnetusti ovat muuttolintuja. Tästä inspiroituneena löysivät haarapääskyt tiensä Villan logoon.

Positiivinen ongelma

Palvelusta tuli heti suosittu

Keväällä 2013 yritys avasi ovensa kokonaisella yhdellä hengellä, minulla. Samalla hetkellä törmäsin ongelmaan, onneksi melko positiiviseen. Kysyntää oli enemmän mihin olin varautunut ja tämän vuoksi oli heti aika laajentaa. Nykyisin laadukkaan palvelun tarjoamisesta vastaa joukko innokkaita osaajia. Oman luottotiimini, kerrassaan mahtavan henkilökunnan ympäriltä löytyy myös tärkeät yhteistyökumppanit, kuten; valokuvaajia, stailaajia, sisustussuunnittelijoita, huonekalukauppiaita, rakentajia sekä remonttiliikkeitä.

Laadun kehittäminen

Nykyhetki ja tulevaisuus

Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Modernissa taiteessa sitä kutsutaan nimellä

”work in progress”

PERUSTAJA | TOIMITUSJOHTAJA