Mistä kaikki sai alkunsa?

VILLA LKV syntyi aidon kiinnostuksen seurauksena. Halusin suunnitella jotain tyylikästä ja toimivaa, lupauksensa lunastavan palvelun. Tampereelta selkeästi puuttui minun näköinen toimisto, jolle uskoin olevan kysyntää.

Kun aloin ideoimaan yritystä, oli minulla takana noin 10 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja tämän myötä takana sadoittain erilaisia asuntokauppoja. Tänä aikana oli käynyt melko selväksi, miten työtämme voi tehdä ja miten ei.  Näiden onnistuneiden asuntokauppojen innoittamana luotiin myös Villalle tapa toimia.

VILLA, SIINÄHÄN SE!

Heti alkumetreillä kävi selväksi, että kaikki tavanomaiset nimet olivat jo käytössä. Se ei haitannut menoa, sillä halusin luoda yritykselle uudenlaisen ja fressin nimen. Ulkomaan lomareissuilla mieleeni oli jäänyt toinen toistaan upeammat villat, joissa yöpyminen oli tasokasta ja erittäin miellyttävää. “VILLA” siinähän se!

Kun yrityksen arvojen mukainen nimi oli löytynyt, ansaitsi se myös arvoisensa logon. Yritysilmeen suunnitteluun käytettiin paljon aikaa, halusin kaiken olevan täydellistä ennen kuin yritys voisi aloittaa toimintansa. Syksyllä 2012 ihastelimme tyttäreni kanssa muuttolintuja, pääskyjä. Tarkemmin kuvattuna, haarapääskyt ovat tunnetusti muuttolintuja ja kuvastavat oikein hyvin muuttamista, mistä tässä työssä on suurilta osin kyse. Tästä inspiroituneena löysivät haarapääskyt tiensä Villan:n logoon.

tavoitteena paras mahdollinen laatu

SUOSIO JATKAA KASVUA

Keväällä 2013 yritys avasi ovensa kokonaisella yhdellä hengellä, minulla. Samalla hetkellä törmäsin ongelmaan, onneksi melko positiiviseen. Kysyntää oli enemmän mitä olin varautunut ja oli heti aika laajentaa. Nykyisin laadukkaan palvelun tarjoamisesta vastaa joukko innokkaita osaajia. Oman luottotiimini, kerrassaan mahtavan henkilökunnan ympäriltä löytyy myös tärkeät yhteistyökumppanit, kuten visuaalisen viestinnän taitajia, valokuvaajia, stailaajia, sisustussuunnittelijoita, huonekalukauppiaita, rakentajia sekä remonttiliikkeitä.

Palvelustamme on muodostunut selkeä ja lupauksensa lunastava kokonaisuus. Palvelumme sopii täydellisesti henkilöille, jotka arvostavat ja rakastavat kotiansa ja haluavat sen välittämiseen luotettavan tahon.

Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Modernissa taiteessa sitä kutsutaan nimellä "work in progress"
KARI SALMINEN
PERUSTAJA | TOIMITUSJOHTAJA