fbpx

Katja Risku

Kiinteistönvälitysalan Ammatitutkinto, KiAT

arviointi & myynti

Puhelin:
040 417 7475

S-posti:
[email protected]

Taivaanlahja, ammattitaitoinen, empaattinen, helposti lähestyttävä ja tehokas. Mm. näillä sanoilla asiakkaat kuvailevat Katjaa. Teot puhuvat puolestaan ja näin ollen hän saakin positiivista palautetta myyjien lisäksi myös asunnon ostajilta.

Kyllä, Katja on meidänkin silmissä varsinainen tehopakkaus ja mikä tärkeintä, hän on henkilö, kenen kanssa kaikki tulevat toimeen. Kokemusta on kertynyt eri palvelualoilta ja tässä työssä kaikki on loksahtanut kohdalleen. Hän löytää oikean ostajan kohteelle kuin kohteelle ja osaa hoitaa ammattitaidolla niin osakekaupat kuin myös kiinteistökaupat.

Viime aikoina Katja on vakuuttanut osaamisellaan mm. uudiskohderakentajien keskuudessa Nokian Harjuniityssä, jossa hän on toiminut välittäjänä lukuisissa eri rakennushankkeissa. Hän on myös saavuttanut suuren suosion käytettyjen asuntojen myyjien keskuudessa. Päätoimialueena Katjalla on Tampere ja sen läntinen puoli, kuten Pirkkala, Nokia ja Ylöjärvi, mutta tietotaito ylettyy myös Kangasalle ja Lempäälään.

Kun mietit kotisi myyntiä, vanhan tai uuden, ota yhteyttä Katjaan, et tule pettymään. Tilaa maksuton arviokäynti jo tänään.

Kiitoksena hyvästä työstä

Lue mitä asiakkaani sanovat

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?