Kari Salminen

toimitusjohtaja, perustaja
kiinteistönvälittäjä LKV

Puhelin:
050 570 5655

S-posti:
[email protected]

Henkilöstä:
Kari on yrityksen perustaja sekä toimitusjohtaja. Hänellä on jo melkein 20-vuoden kokemus välitysalalta ja plakkarissa ylitse tuhat asuntokauppaa. Tämän tarkemmin näitä kauppamääriä hän ei ole koskaan lähtenyt laskemaan, sillä kauppojen määrä ei ole Karille yhtä oleellinen seikka kuin tehtyjen kauppojen laatu ja tämän myötä asiakastyytyväisyys.

Työn ohessa Kari toimii Suomen kiinteistönvälittäjäliiton SKVL Tampereen seudun välittäjien hallituksen jäsenenä ja täten hän on vastaamassa myös alan muiden toimijoiden ammattitaidon ylläpitämisestä mm. erilaisten koulutusten merkeissä.

Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry (SKVL) myönsi hänelle ansiomerkin vuonna 2018 tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla.

Kari tekee välitystyötä täydellä sydämellä ja asiakkaat palaavat vuodesta toiseen hänen luokse. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

Referenssit

Lue mitä asiakkaat sanovat.

Tee Karin kanssa onnistuneet asuntokaupat

Kutsu hänet maksuttomalle arviokäynnille.

Arviokäynnillä hän kertoo Teille palvelustamme ja samalla käynnillä saatte myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/