fbpx

Menu

Perustaja, Toimitusjohtaja

Kiinteistönvälittäjä LKV

Kari Salminen

Kari Salmisella on takana useiden vuosien kokemus välitysalalta ja plakkarissa tuhansittain onnistuneita asuntokauppoja. Laskemaan herra ei ole niitä alkanut, sillä kauppojen määrä ei ole Karille yhtä oleellista kuin tehtyjen kauppojen laatu.
 
Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon LKV hän suoritti jo vuonna 2006, jonka jälkeen ammattitaitoa on pidetty vuosittain yllä alan parhaimpien kouluttajien säestyksellä. Ennen VILLA LKV:N perustamista Kari työskenteli toisen välitysliikkeen vastaavana hoitajana.
 
Kari vastaa yrityksen markkinoinnista ja hän on Suomen kiinteistönvälittäjäliiton SKVL Tampereen seudun välittäjien hallituksen jäsen ja täten hän on vastaamassa myös alan muiden toimijoiden ammattitaidon ylläpitämisestä mm. erilaisten koulutusten merkeissä.
 
Kari tekee työtänsä täydellä sydämellä ja tyytyväiset asiakkaat palaavat vuodesta toiseen hänen luokse. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

Arvio

Varaa Karilta maksuton arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teen teille kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/