Kari Salminen

toimitusjohtaja, perustaja, kiinteistönvälittäjä LKV

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

VILLA LKV:n perustaja sekä toimitusjohtaja. Karilla on takana useiden vuosien kokemus välitysalalta ja plakkarissa sadoittain, ellei jopa tuhansittain onnistuneita asuntokauppoja. Laskemaan herra ei ole niitä alkanut, sillä kauppojen määrä ei ole Karille yhtä oleellista kuin tehtyjen kauppojen laatu.

Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon LKV hän suoritti jo vuonna 2006, jonka jälkeen ammattitaitoa on pidetty vuosittain yllä alan parhaimpien kouluttajien säestyksellä. Ennen VILLA LKV:N perustamista Kari työskenteli toisen välitysliikkeen vastaavana hoitajana.

Kari vastaa yrityksen markkinoinnista ja hän on Suomen kiinteistönvälittäjäliiton SKVL Tampereen seudun välittäjien hallituksen jäsen ja täten hän on vastaamassa myös alan muiden toimijoiden ammattitaidon ylläpitämisestä mm. erilaisten koulutusten merkeissä.

Kari tekee työtänsä täydellä sydämellä ja tyytyväiset asiakkaat palaavat vuodesta toiseen hänen luokse. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

15%

Koska olet päätynyt minun sivulle, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olen viipymättä yhteydessä teihin.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste