KARI SALMINEN​

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Suositukset

Karin asiakkaat suosittelevat häntä myös muille asunnon myyjille.

VILLA LKV:n perustaja sekä toimitusjohtaja. Takana on jo useiden vuosien kokemus alalta ja plakkarissa sadoittain onnistuneita asuntokauppoja. Kari tekee työtänsä täydellä sydämellä ja tyytyväiset asiakkaat palaa vuodesta toiseen hänen luoksensa. Omien toimeksiantojen lisäksi Kari on vastuussa myös yrityksen liiketoiminnasta sekä markkinoinnista. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

 

Lue alta mitä asiakkaat ovat hänestä kertoneet.

Kerrostalo | Myyntiaika 5pv

TAMPERE PYYNIKKI

Ajatus Pyynikin asunnon myynnistä tuli ajankohtaiseksi asuessani jo toisella paikkakunnalla. Tästä syystä halusin, että asuntoani välittää luotettavaa toimija – VILLA Oy LKV:n kanssa oli helppo asioida ja heillä on raikas näkemys asuntovälitykseen. Asunnon myynnin voi huoletta jättää heidän hoidettavakseen, vaikka itse ei olisi edes paikalla. Asuntoni myytiin ennätysajassa ja olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Sähköisten tarjousten vastaanottaminen ja hyväksyminen oli helppoa verkkopankkitunnuksilla. Yhteydenpito oli mutkatonta VILLA Oy LKV:n asiantuntemuksen turvin ja heidän käyttämien järjestelmien vuoksi.

– TANJA R

Rivitalo | Myyntiaika 3pv

TAMPERE HYHKY

Valitsimme VILLA LKV:n kotimme välittäjäksi koska yritys vaikutti kaikin puolin laadukkaalta mm. nettisivujensa perusteella. Meillä oli omat aikataulumme seuraavan asunnon suhteen ja halusimme saada asunnon myytyä nopeasti sekä pyydettyyn hintaan. Tiesimme että he käyttävät ammattivalokuvaajaa myyntikuvien ottamisessa, tällä seikalla oli iso vaikutus valintaamme. Asuntomme myytiin ennen yleistä näyttöä ja yli pyydetyn hinnan. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

– Samu & Maria

Omakotitalo | Myyntiaika yli 5vk

TAMPERE HOLVASTI

Valitsin Villa LKV:N välittäjäksi taloni myyntiin koska sain heistä heti luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Tärkeimpänä asiana heidän kanssaan toimiessani pidän sitä että heidän sanaansa voi luottaa. Suosittelen!

– Juha

Kerrostalo | Myyntiaika 7pv

TAMPERE TAMMELA

Villan palvelu oli alusta loppuun yksilöllistä ja miellyttävää. Myynti-ilmoitus erottui massasta etenkin asunnosta otettujen tunnelmallisten ja persoonallisten kuvien ansiosta. Asunto meni kaupaksi oltuaan myynnissä muutaman päivän eikä näyttöjä varten tarvinnut siivota kuin kerran! Tarpeen tullessa käytämme Villan palveluja varmasti jatkossakin!

– H & H

Kerrostalo | Myyntiaika 2vk

TAMPERE KESKUSTA

Vakuutuimme jo arviokäynnillä VILLA LKV:n asiantuntevuudesta. Käynti oli miellyttävä ja kiireetön, ja välittäjä perusteli hintapyynnön hyvin. Tuli tunne että hinta perustui kokemukseen ja ammattitaitoon, eikä ollut tuulesta temmattu. Kotimme kuvaukseen satsattiin aikaa, ja kauniit kuvat kivalla esittelytekstillä saatiin nettiin toivomallamme vauhdilla. Välittäjällä oli erittäin hyvä ote myyntiin, kaikesta huomasi, että hänellä oli sekä taitoa että halua tehdä kauppaa. Kommunikaatiosta välittäjämme saa täyden kympin, hän otti yhteyttä välittömästi näytön jälkeen ja analysoi kävijät, osasi kertoa moniko katsoja oli ollut tosimielellä. Sunnuntainäyttöjä tarvittiin vain kaksi, sitten tulikin jo tarjouksia kahdesta suunnasta. Asuntomme myytiin tyylillä ja taidolla, ja nopeasti. Mitä muuta voi välittäjältään toivoa! Suosittelen VILLA LKV:n kodinvälityspalvelua erittäin lämpimästi.

– Krista & Jaakko

arviokäynti

SOVITAAN TAPAAMINEN

Kaikki lähtee liikkeelle tapaamisesta. Tulen luoksenne sovittuna aikana ja arvioin kotinne.

Käynnillä kerron palvelustamme, teemme kodin myyntisuunnitelman ja jätän teille välityspalkkiotarjouksen.

Tapaaminen on teille ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Täytä alla oleva kaavake ja paina “LÄHETÄ”, niin olen viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Kari Salminen”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa “valitse” ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste