Jaakko Puisto

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, KAUPANVAHVISTAJA

KARI SALMINEN​

Jaakko on yrityksen myyntipäällikkö ja toimii myös maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Kun Jaakko ottaa asian hoitaakseen, saatetaan se kunnialla alusta loppuun mistään oikomatta ja vieläpä erinomaisin tuloksin. Kokemusta kiinteistönvälittäjänä Jaakolta löytyy jo usean vuoden takaa, joten osaamista löytyy varmasti. Jaakko taitaa kaupan kuin kaupan, oli sitten kyseessä osake, kiinteistö tai lomakiinteistö. Kun vaadit jämptiä välittäjää, on Jaakko sinun valintasi. Tervetuloa Jaakon asiakkaaksi, hän tekee asuntounelmistanne totta.

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Jaakko Puisto”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste