fbpx

Menu

Myyntijohtaja

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, kaupanvahvistaja

Jaakko Puisto

Jaakko on yrityksen myyntijohtaja ja toimii myös maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Vuonna 2019 Jaakko suoritti YKV tutkinnon. YKV, eli ylempi kiinteistönvälittäjä on alan vaativin ja arvostetuin koulutus. Tätä ennen vuodesta 2014 Jaakolla on ollut hallussaan LKV tutkinto (laillistettu kiinteistönvälittäjä).

Kokemusta alalta Jaakolla riittää yli 10 vuoden ajalta. Tämä takaa osaamisen kauppaan kuin kauppaan, joita hänellä on takana jo melkoinen määrä.

Kun Jaakko ottaa asian hoitaakseen, saatetaan se kunnialla alusta loppuun mistään oikomatta ja vieläpä erinomaisin tuloksin. Jaakko taitaa kaupan kuin kaupan, oli sitten kyseessä uudistuotanto, käytetty asunto tai omakotitalokiinteistö.

Kun vaadit jämptiä välittäjää, on Jaakko sinun valintasi. Tervetuloa Jaakon asiakkaaksi, hän tekee asuntounelmistanne totta.

Arvio

Varaa Jaakolta maksuton arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teen teille kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/