Jaakko Puisto

Myyntijohtaja,
ylempi kiinteistönvälittäjä YKV/LKV,
kaupanvahvistaja

Puhelin:
040 012 6677

S-posti:
[email protected]

Henkilöstä:
Jaakko on työskennellyt Villassa ovien avaamisesta vuodesta 2013 alkaen.  Hän on yrityksen myyntijohtaja ja toimii myös maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Vuonna 2019 Jaakko suoritti YKV tutkinnon. YKV, eli ylempi kiinteistönvälittäjä on alan vaativin ja arvostetuin koulutus. Tätä ennen vuodesta 2014 Jaakolla on ollut hallussaan LKV tutkinto (laillistettu kiinteistönvälittäjä).

Kokemusta alalta Jaakolla riittää yli 10 vuoden ajalta. Tämä takaa osaamisen kauppaan kuin kauppaan, joita hänellä on takana jo melkoinen määrä. Kun Jaakko ottaa asian hoitaakseen, saatetaan se kunnialla alusta loppuun mistään oikomatta ja vieläpä erinomaisin tuloksin. Jaakko taitaa kaupan kuin kaupan, oli sitten kyseessä uudistuotanto, käytetty asunto tai omakotitalokiinteistö.

Kun vaadit jämptiä välittäjää, on Jaakko sinun valintasi. Tervetuloa Jaakon asiakkaaksi, hän tekee asuntounelmistanne totta.

Referenssit

Lue mitä asiakkaat sanovat.

Tee Jaakon kanssa onnistuneet asuntokaupat

Kutsu hänet maksuttomalle arviokäynnille.

Arviokäynnillä hän kertoo Teille palvelustamme ja samalla käynnillä saatte myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/