Jaakko Puisto

Ylempi kiinteistönvälittäjä ykv, myyntipäällikkö, kaupanvahvistaja

Jaakko on yrityksen myyntipäällikkö ja toimii myös maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Vuonna 2019 Jaakko suoritti YKV tutkinnon. YKV, eli ylempi kiinteistönvälittäjä on alan vaativin ja arvostetuin koulutus. Tätä ennen vuodesta 2014 Jaakolla on ollut hallussaan LKV tutkinto (laillistettu kiinteistönvälittäjä).

Kokemusta Jaakolla riittää monen vuoden takaa varmasti kauppaan kuin kauppaan, joita hänellä on takana jo melkoinen määrä.

Kun Jaakko ottaa asian hoitaakseen, saatetaan se kunnialla alusta loppuun mistään oikomatta ja vieläpä erinomaisin tuloksin. Jaakko taitaa kaupan kuin kaupan, oli sitten kyseessä uudistuotanto, käytetty asunto tai omakotitalokiinteistö.

Kun vaadit jämptiä välittäjää, on Jaakko sinun valintasi. Tervetuloa Jaakon asiakkaaksi, hän tekee asuntounelmistanne totta.

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

15%

Koska olet päätynyt minun sivulle, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olen viipymättä yhteydessä teihin.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste