Palvelu rakentajalle

Menestytään yhdessä

Kiitos mielenkiinnosta yrityksemme palvelua kohtaan.

Meillä on ollut ilo ja kunnia saattaa yhteen rakennusalan ammattilaiset sekä ostajat. Olemme olleet mukana pienistä remonteista isoihin, kokonaisiin uudiskohde taloyhtiöihin ja valtaviin omakotitaloihin.

Otamme mielellämme myyntiin niin uudiskohteita kuin myös saneerauskohteita.

Meillä teitä palvelee poikkeuksetta aina osaava ja kouluttautunut alan ammattilainen ja tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön. Nyt jos koska olisi oikea aika keskustella myös teidän hankkeiden välittämisestä. 

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton SKVL jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Rakentaja, menestytään yhdessä

VILLA Oy LKV sijoittuu maan menestyneimpien yritysten joukkoon. Yrityksellemme on myönnetty Kestomenestyjä-sertifikaatti 2017–2021. Yrityksemme on ollut Kauppalehden Menestyjä jo viisi peräkkäistä vuotta.

Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. 2017–2021 Kestomenestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä!

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Kuulumme valikoituun joukkoon, jonka Alma Talentin talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä 2017–2021-luokitus perustuu tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/6–2021/5. Olemme jokaisen rakentajan luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani.

Referenssit

Villa LKV (Kari Salminen/Jaakko Puisto) myi Tampereen Kyläojankadulta neljä laadukasta paritalo-asuntoa vuoden 2021 aikana.

Villa hinnoitteli kohteen oikein, otti loistavat kuvat, teki erinomaiset ilmoitukset ja piti sekä myyjistä että ostajista hyvää huolta.

Olen käyttänyt kymmeniä kiinteistönvälittäjiä työurani-aikana, mutta Kari ja Jaakko pääsivät ehdottomasti TOP 3 toimijoihin.

Markus Myllymäki

Tavoitteena kumppanuus

VILLA Oy LKV:stä saatte luotettavan kumppanin. 

Olemme olleet mukana pienistä remonteista aina isompiin uudiskohde taloyhtiöihin. Meidän palveluita käyttävistä yritysasiakkaista on muodostunut meille ns. vakiasiakkaita. Olemme todella tyytyväisiä mitä olemme saaneet aikaan ja tämän myötä asiakkailta saamaamme palautteeseen.

Uskomme näyttävään markkinointiin. Kohteet markkinoidaan näyttävästi, realistisesti ja luottamusta herättävällä tavalla.

Osoituksena markkinointitaidoistamme, meidät valittiin vuoden markkinoijaksi 2018. Palkinnon meille ojensi Suomen Kiinteistönvälittäjät, Kilpailussa olleiden kiinteistönvälitystoimistojen määrä oli noin 500 toimistoa ympäri Suomea.

Ota yhteyttä

Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin ja keskustellaan hankkeenne välittämisestä. Voitte halutessanne myös soittaa meille, p. 050 570 5655 / Kari Salminen toimitusjohtaja.

Vapaamuotoinen kuvaus välitettävästä kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/