fbpx

Meille on ilo ja kunnia saattaa yhteen rakennusalan ammattilaiset sekä ostajat

Kiitos mielenkiinnosta yrityksemme palvelua kohtaan. Otamme mielellämme myyntiin niin uudiskohteita kuin myös saneerauskohteita, oli sitten kyseessä osake tai omakotitalo.

Meillä teitä palvelee poikkeuksetta aina osaava ja kouluttautunut alan ammattilainen ja tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön. Olette pieni tai suuri rakennusliike, nyt jos koska on oikea aika keskustella myös teidän hankkeiden välittämisestä. 

Olemme olleet mukana pienistä remonteista isoihin, uudiskohde taloyhtiöihin. Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton SKVL jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

meidän osaamiseen luottaa arvostetut

rakentajat & remontoitsijat

Markus Myllymäki

CEO Toivo Group Oyj

Villa LKV (Kari Salminen/Jaakko Puisto) myi Tampereen Kyläojankadulta neljä laadukasta paritalo-asuntoa vuoden 2021 aikana.

Villa hinnoitteli kohteen oikein, otti loistavat kuvat, teki erinomaiset ilmoitukset ja piti sekä myyjistä että ostajista hyvää huolta.

Olen käyttänyt kymmeniä kiinteistönvälittäjiä työurani-aikana, mutta Kari ja Jaakko pääsivät ehdottomasti TOP 3 toimijoihin.

Juha Vähäsantanen

CEO Master Bros Oy

Villa lkv on myynyt useamman rakentamamme kohteen. Hyvin laadittu ilmoitus upeilla kuvilla ovat saaneet väen liikkeelle, näyttäneet kohteidemme upeat yksityiskohdat ja edistäneet myyntiä. Kohteet on saatu luovutettua nopeasti uusille asukkaille.

Yhteistyö on ollut mutkatonta ja mitä on sovittu, niistä on pidetty kiinni. Myyjänä meitä on pidetty hyvin kartalla tilanteesta ja asuntojen hintapyynnit osattu laittaa kohdilleen valitsevaan markkinatilanteeseen sopien. Kiitos Villan porukalle ja erityisesti Jani Frimanille.

asioinnin helppous

Arviokäynnin jälkeen, kaikki asiointi kanssamme hoituu sähköisesti.

Meillä on käytössä nykypäivän parhaat mahdolliset sähköiset työkalut. Kaikki asiakirjat, kuten; toimeksiantosopimus, ostotarjous ja kauppakirja-voidaan allekirjoittaa sähköisesti.

Hoidamme puolestanne kaiken tarvittavan. Tilaamme tarvittavat dokumentit, varaamme markkinoiden parhaan asuntovalokuvaajan ja valmistelemme markkinointimateriaalin.

Ennen valokuvaajan käyntiä, saat meiltä ohjeistuksen kuinka saattaa asunto valokuvaus,- ja esittelykuntoon. Tarvittaessa, kotinne stailataan meidän toimesta. Teidän tehtäväksi jää ainoastaan pitää asunto esittelykunnossa. Asuntoesittelyt pidetään toiveenne mukaan, joko yksityisesti tai yleisesti.

kohteemme ovat esillä

parhailla mediapaikoilla

Rakentaja, menestytään yhdessä

Villa lkv sijoittuu maan menestyneimpien yritysten joukkoon

Olemme saaneet Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin!

Menestyjä-sertifikaatti on merkki luotettavasta kumppanista. Sertifikaatti perustuu kuuden osa-alueen analyysiin, joka sekä tunnistaa riskit että erottelee hyvät yritykset toisistaan. Tämä muodostaa kattavan kuva yrityksen tilanteesta, ja sen avulla voidaan ennustaa myös yrityksen tulevaa taloudellista menestystä.

Meillä on ollut kunnia kuulua Menestyjä-yritysten joukkoon jo kuudetta vuotta, ja haluamme myös tulevaisuudessa olla luotettava kumppani kaikille rakentaja-asiakkaille.

ALMA TALENT

Talousanalytiikka 2022

Tervetuloa asiakkaaksi

Meidän tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus

VILLA Oy LKV:stä saatte luotettavan kumppanin. Olemme olleet mukana pienistä remonteista aina isompiin uudiskohde taloyhtiöihin. Meidän palveluita käyttävistä yritysasiakkaista on muodostunut meille ns. vakiasiakkaita. Olemme todella tyytyväisiä mitä olemme saaneet aikaan ja tämän myötä asiakkailta saamaamme palautteeseen.

Uskomme näyttävään markkinointiin. Kohteet markkinoidaan näyttävästi, realistisesti ja luottamusta herättävällä tavalla. Osoituksena markkinointitaidoistamme, meidät valittiin vuoden markkinoijaksi 2018. Palkinnon meille ojensi Suomen Kiinteistönvälittäjät, Kilpailussa olleiden kiinteistönvälitystoimistojen määrä oli noin 500 toimistoa ympäri Suomea.

Toivotan Teidät ja yrityksenne erittäin lämpimästi tervetulleeksi Villa LKV:n palveltavaksi.

– Kari Salminen

perustaja & toimitusjohtaja

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?