Skip to content

On aika juhlan

Suomen suurin välittäjäyhteisö SKVL palkitsi vuoden 2018 parhaat

VILLA LKV on vuoden markkinoija 2018

Asiasta 17.11.2018 uutisoi Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto seuraavasti:

” Vuoden markkinoija VILLA LKV on toiminut Tampereella vuodesta 2013. Perustaja Kari Salminen loi alusta saakka yritykselleen omaleimaisen näyttävän ulkoasun ja nerokkaan nimen, johon hän sai inspiraation lomamatkoilla ulkomailla ihastellessaan upeita villoja ”

 

” Kari Salmisen pitkä kokemus alalta loi hänelle selvän kuvan siitä, miten hän halusi palvella asiakkaita ja miten markkinointia pitää hoitaa. Yrityksen blogikirjoitukset, tyylikkäät kuvat ja inspiroivat tekstit ovat osa heidän palvelulupaustaan. Sosiaalisen median käyttö on yrityksen toiminnassa aktiivista ja innovatiivista. Nykyään yrityksen palveluksessa toimii jo 6 henkilöä. Omistaja ja toimitusjohtaja Kari Salminen on aktiivinen SKVL:n jäsen ja toimii alueyhdistyksen Tampereen seudun Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksessa. ”

 

Palkinnon pokkaus ja juhlapuhe
Kyllä kelpaa hymyillä 🙂 Kuvassa Villa Oy LKV:n toimitusjohtaja Kari Salminen

PÄIVÄ OLI MONIN TAVOIN LOISTOKAS

Myös toinen syy juhlaan!

Saman päivän aikana oli muutakin syytä juhlaan, sillä SKVL hallitus myönsi VILLA LKV:n toimitusjohtaja Kari Salmiselle ansiomerkin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla.

Kari Salminen ja VILLA LKV henkilökuntineen haluaakin kiittää näistä kovasti arvostamistaan huomionosoituksista, KIITOS 

Vuosi 2019 ja laadun kehittäminen

Haluamme tehdä parhaamme

Näiden huomionosoitusten  eteen on tehty paljon töitä, eikä ajatuksena ole millään tapaa himmata vauhtia, vaan lupaamme laittaa uutta pökköä pesään.

Jo vuotta 2019 ajatellen, otamme mielellämme uusia kohteita myyntiin. Toivotamme uudet asiakkaat tervetulleiksi tyytyväisten asiakkaiden joukkoon 🙂

Mikäli olet kiinnostunut meidän palvelusta, Tutustu palveluumme tarkemmin

JAA: