fbpx

Asunto Oy Tampereen Kippari

Nykyaikainen unelmakoti loistavalta paikalta

Tämä näyttävien kerros- ja luhtitalon muodostama moderni kokonaisuus on juuri valmistunut Tampereen Halkoniemen uudelle asuinalueelle. Kyseessä on muuttovalmiita asuntoja, jotka tarjoavat huoletonta ja remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin.

Halkoniemen uusi asuinalue tunnetaan luonnonkauniista ulkoilumaastoista. Alueen vehreät lenkkipolut kulkevat aivan Näsijärven rannan tuntumassa ja kaunista järvimaisemaa on koristamassa mm. Näsinneula ja Pispalanharju.

Kohteen on rakentanut VRP Länsi-Suomi Oy, joka tunnetaan hyvän rakentamisesta.

YHTIÖ:
Asunto osakeyhtiö Tampereen Kippari
Halkoniemenkuja 1, 33410 Tampere

Taloyhtiöstä löytyy eri kokoisia asuntoja, varmasti jokaiselle jotakin. Asunnot on varustettu nykypäivän tekniikalla ja viimeistelty laadukkailla pinta- ja kalustevalinnoilla.

Värimaailma on kaikissa asunnoissa vaalea ja ajaton, hyvin skandinaaviseen makuun sopiva. Asuinneliöitä ei voisi käyttää enää yhtään tehokkaammin, niin hyvin on kaikki huoneistokohtaiset tilaratkaisut huomioitu, myös ne arjen tuiki tärkeät säilytystilat.

Osassa asuntoja aukeaa kaunis järvimaisema. Toisiin asuntoihin kivaa lisätilaa tarjoilee varsin mukavan kokoinen lasitettu parveke tai sitten vaihtoehtoisesti hulppea aurinkoterassi.

HUONEISTOT

Kerrostalo:
1 H+AVOK 27,5 m2 -> Vapaana 0/15 kpl
2 H+KT 37,5 m2 -> Vapaana 0/5 kpl
2 H+AVOK+S 44,0 m2 -> Vapaana 0/5 kpl
3 H+K+S 75,0 m2 -> Vapaana 4/5 kpl
4 H+K+S 90,0 m2 -> Vapaana 0/5 kpl

Luhtitalo:
1H+AVOK 27,5 m2 -> Vapaana 0/6 kpl
2H+AVOK 49,0 m2 -> Vapaana 0/2 kpl
3H+K+S 71,0 m2 -> Vapaana 2/2 kpl

Autopaikat:
lämpöpistokkeellinen katospaikka -> Vapaana 9/24 kpl
autotallia -> Vapaana 1/4 kpl
autotalli + lämmin varasto -> Vapaana 0/1 kpl

Yhteiset tilat:
Väestönsuoja ja irtaimistovarastot
Ulkoiluvälinevarastot

RAKENTAJA:
VRP Länsi-Suomi Oy

MYYNTI:
VILLA OY LKV -> Yhteydenottokaavake löytyy sivun lopusta – p. 010 279 9655

LISÄTIEDOT:
Hinnat ja muut lisätiedot huoneistokohtaisen esitteen mukaisesti -> Tilaa esite sivun lopusta

Alla olevat valokuvat on otettu mallikalustetusta 75m2 kokoisesta 4.kerroksen asunnosta.

Kaikki taloyhtiön parvekkeet on lasitettu. Lasitus luo kivaa lisätilaa aikaisin keväästä pitkälle syksyyn, miksi ei myös talviaikaan.

Maisema alueelta avautuu Pispalanharjulle. Osassa asuntoja on järvinäköala.

Pesutilat on nykypäivän vaatimustason mukaan laatoitettu vaalein sävyin. Tällainen naturel-tyyli kestää aikaa ja katseita pitkälle tulevaan.

Asunto Oy Tampereen Kippari on rakennettu tontille, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu Asunto Oy Tampereen Kuunarin kanssa. Kippari koostuu yhdestä kerrostalosta ja yhdestä luhtitalosta. Keskipihalla sijaitseva viihtyisä lasten leikkipiha on taloyhtiöiden yhteisessä käytössä.

Taloyhtiöstä on ostettavissa erillisenä osakkeena autokatospaikkoja tai lämpimiä autotalleja (24kpl lämpöpistokkeellista katospaikkaa, 4kpl autotallia, 1kpl autotalli + varasto). Kysy vapaiden autopaikkojen tilanne kohteen välittäjältä.

Rakennusten vierestä löytyy venesatama, josta alueen asukkaat voivat vuokrata kaupungin omistamia venepaikkoja, sekä lisäksi lähikaupat, päiväkoti, koulu ja Lielahden alati kasvavat kaikenkattavat palvelut.

Katso esittelyvideo

Vierailu kohteessa

Myynnistä ja esittelystä vastaa VILLA LKV.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin me palaamme teille päin.

Voitte myös halutessanne soittaa meille 010 279 9655 tai laittaa s-postia: [email protected]

VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/
JAA:

Mikä blogi?

Blogissa kiinteistönvälitysliike VILLA LKV käy läpi asuntokaupan ajankohtaisia aiheita ja esittelee mielenkiintoisia poimintoja myyntiin tulleista kohteista.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Lisää Artikkeleita

© VILLA OY LKV

p. 050 321 0014 | [email protected] | Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere