fbpx
VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Asunto Oy Tampereen Kippari

Nykyaikainen unelmakoti loistavalta paikalta

Tämä näyttävien kerros- ja luhtitalon muodostama moderni kokonaisuus on juuri valmistunut Tampereen Halkoniemen uudelle asuinalueelle. Kyseessä on muuttovalmiita asuntoja, jotka tarjoavat huoletonta ja remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin.

Halkoniemen uusi asuinalue tunnetaan luonnonkauniista ulkoilumaastoista. Alueen vehreät lenkkipolut kulkevat aivan Näsijärven rannan tuntumassa ja kaunista järvimaisemaa on koristamassa mm. Näsinneula ja Pispalanharju.

Kohteen on rakentanut VRP Länsi-Suomi Oy, joka tunnetaan hyvän rakentamisesta.

YHTIÖ:
Asunto osakeyhtiö Tampereen Kippari
Halkoniemenkuja 1, 33410 Tampere

Taloyhtiöstä löytyy eri kokoisia asuntoja, varmasti jokaiselle jotakin. Asunnot on varustettu nykypäivän tekniikalla ja viimeistelty laadukkailla pinta- ja kalustevalinnoilla.

Värimaailma on kaikissa asunnoissa vaalea ja ajaton, hyvin skandinaaviseen makuun sopiva. Asuinneliöitä ei voisi käyttää enää yhtään tehokkaammin, niin hyvin on kaikki huoneistokohtaiset tilaratkaisut huomioitu, myös ne arjen tuiki tärkeät säilytystilat.

Osassa asuntoja aukeaa kaunis järvimaisema. Toisiin asuntoihin kivaa lisätilaa tarjoilee varsin mukavan kokoinen lasitettu parveke tai sitten vaihtoehtoisesti hulppea aurinkoterassi.

HUONEISTOT

Kerrostalo:
1 H+AVOK 27,5 m2 -> Vapaana 0/15 kpl
2 H+KT 37,5 m2 -> Vapaana 0/5 kpl
2 H+AVOK+S 44,0 m2 -> Vapaana 0/5 kpl
3 H+K+S 75,0 m2 -> Vapaana 0/5 kpl
4 H+K+S 90,0 m2 -> Vapaana 0/5 kpl

Luhtitalo:
1H+AVOK 27,5 m2 -> Vapaana 0/6 kpl
2H+AVOK 49,0 m2 -> Vapaana 0/2 kpl
3H+K+S 71,0 m2 -> Vapaana 0/2 kpl

Autopaikat:
lämpöpistokkeellinen katospaikka -> Vapaana 0/24 kpl
autotallia -> Vapaana 0/4 kpl
autotalli + lämmin varasto -> Vapaana 0/1 kpl

Yhteiset tilat:
Väestönsuoja ja irtaimistovarastot
Ulkoiluvälinevarastot

RAKENTAJA:
VRP Länsi-Suomi Oy

Alla olevat valokuvat on otettu mallikalustetusta 75m2 kokoisesta 4.kerroksen asunnosta.

Kaikki taloyhtiön parvekkeet on lasitettu. Lasitus luo kivaa lisätilaa aikaisin keväästä pitkälle syksyyn, miksi ei myös talviaikaan.

Maisema alueelta avautuu Pispalanharjulle. Osassa asuntoja on järvinäköala.

Pesutilat on nykypäivän vaatimustason mukaan laatoitettu vaalein sävyin. Tällainen naturel-tyyli kestää aikaa ja katseita pitkälle tulevaan.

Asunto Oy Tampereen Kippari on rakennettu tontille, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu Asunto Oy Tampereen Kuunarin kanssa. Kippari koostuu yhdestä kerrostalosta ja yhdestä luhtitalosta. Keskipihalla sijaitseva viihtyisä lasten leikkipiha on taloyhtiöiden yhteisessä käytössä.

Taloyhtiöstä on ostettavissa erillisenä osakkeena autokatospaikkoja tai lämpimiä autotalleja (24kpl lämpöpistokkeellista katospaikkaa, 4kpl autotallia, 1kpl autotalli + varasto). Kysy vapaiden autopaikkojen tilanne kohteen välittäjältä.

Rakennusten vierestä löytyy venesatama, josta alueen asukkaat voivat vuokrata kaupungin omistamia venepaikkoja, sekä lisäksi lähikaupat, päiväkoti, koulu ja Lielahden alati kasvavat kaikenkattavat palvelut.

Katso esittelyvideo

JAA:
Lisää artikkeleita
Päivän kohde

Niemenrannan upea omakotitalo

Neliöt 143 m2 Selitelmä 5h+k+s valmistunut 2009 Tämä näyttävä ja ajattoman kaunis omakotitalo sijoittuu omalle tontille uudelle ja viihtyisälle Niemenrannan asuinalueelle. Kodin asumismukavuuden takaa ennen

Lue lisää
Uudiskohde

As Oy Nokian Revontulenkatu 18

Paritalo 2 kpl uusia paritaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluku: 4h+k+s+autotalli. Valmistuminen 2022 kevät/kesä. Asunto A 118,9 m2 Asunto B 118,9 m2 Kesäksi 2022 uuteen kotiin viihtyisälle

Lue lisää
Päivän kohde

Näyttävä ja valoisa loft

Neliöt 34,5 m2 Selitelmä 1h+kt+parvi valmistunut 2019 Oi mikä herkku onkaan tämä Kaakinmaan loft-koti. Tämä ihastuttava asunto sijaitsee historiallisesti merkittävässä, entisessä Suomen Trikoon tehdasrakennuksessa. Tämä

Lue lisää
Uudiskohde

Lehtotie 2 ja 4

Paritalo 4 kpl uusia muuttovalmiita paritaloasuntoja Ylöjärven Vuorentaustaan. 4h+tupakeittiö. Valmistuminen 2022 kevät. talo 2 A Varattu talo 2 B Varattu Talo 4 A Varattu Talo

Lue lisää

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?