VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Lehtotie 2 ja 4

Paritalo

4 kpl uusia muuttovalmiita paritaloasuntoja Ylöjärven Vuorentaustaan. 4h+tupakeittiö. Valmistuminen 2022 kevät.

talo

2 A

Varattu

talo

2 B

109,7 m2

Talo

4 A

Varattu

Talo

4 B

134,5 m2

Näitä kohteita suunnitellessa avain sanoina on toiminut laatu & tilantuntu. Kaikki muu on suunniteltu fiksusti näiden kahden ympärille ja näin suunnitelmien lopputulos vakuuttaa katsojansa. Rakennusten rakentamisesta vastaa M-kodit Oy, joka lukeutuu Villa LKV:n luottorakentajien piiriin. Rakennusliike on tunnettu moderneista, selkeälinjaisista pientaloista, jotka erottuvat edukseen Pirkanmaan asuntomarkkinoilla.

 
Talot valmistuvat suositulle Vuorentaustan asuinalueelle. Niiden ulkoinen arkkitehtuuri on kerrassaan kaunista katsottavaa. Ajattoman, linjakkaan ja skandinaavisen ilmeensä myötä se tulee kestämään katseita nyt ja tulevaisuudessa. Laadukkaasti rakennetussa ja varustellussa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: kestävät materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä isojen ikkunoiden ansiosta luonnon omaa valoa. Asuinneliöitä on riittävästi ja tämän ansiosta kodin pohjaratkaisusta on saatu luotua mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen ja tyylikkään Kvik-keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen, jota koristaa terassin suuntaan avautuvat isot liukuovet.
 

Tekniset ominaisuudet ovat tätä päivää. A energialuokan omaava talo lämpenee vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmällä ja kyseinen lämmitys on toteutettu Suomen olosuhteita ajatellen parhaalla mahdollisella tavalla, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja mikä tärkeintä, mm. lämmityskulut saadaan pysymään maltillisina nyt ja tulevaisuudessa.
 

Asuntojen pihamaa jää sopivan kokoiseksi ja täten helppohoitoiseksi ja niiden hallinnasta tullaan sopiman hallinnanjakosopimuksella. Terassilla pystyt mukavasti jatkamaan grillikautta aina keväästä pitkälle syksyyn asti. Autoilijoita ajatellen, molemmille asunnoille kuuluu 2 autopaikkaa. Tutustu tarkemmin ja ihastu.
 

Kohteiden rakentaminen on jo aloitettu ja projekti etenee suunnitellusti. Projekti käsittää kaksi paritaloa, jonka myötä 4 asuntoa. Kaksi asunnoista on jo varattu, joten varaa omasi jo tänään.

Lisätiedot

Mikäli kohde on vapaana ja myynnissä, voit ladata kohteen esitteen ja muut lisätiedot alla olevasta linkistä. Linkki avautuu google drive-kansioon.
JAA:
Lisää artikkeleita

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.