Unelma betonista

14/74

Oi mitä herkkua saammekaan teille esitellä,

“unelma Betonista”

Myyntilistoillemme nousi viikolla 32 tämä kerrassaan ihastuttava ja moderni betonitalo.

Rakennuksia myös suomessa, varsinkin kerrostaloja on jo pitkään rakennettu betonista, mutta viime vuosina betoni on alkanut yleistyä myös omakotitalo rakentamisessa. Eikä suotta, tarjoaahan vankka ja kestävä betoni erinomaisia etuja myös pientalo rakentamiseen. Voimme hyvillä mielin puhua kivitalosta.

Tämä ihastuttava koti on saanut vaikutteita nykypäivän skandinaavisesta arkkitehtuurista ja lopputulos on kerrassaan kaunista katseltavaa. Materiaalit sekä kalustehankinnat on muutenkin tehty harkiten ja talon rakentajalle on kelvannut vain laatu. Asunnon pelkistetty muotokieli puhuttelee selkeillä ja ajattomilla linjoillaan sekä harmonisella värimaailmallaan. Nämä hyvinkin maanläheiset valinnat kestävät aikaa eikä niihin taida kyllästyä koskaan.

Tämä kuvankaunis talo on rakennettu omalle ja aurinkoiselle tontille. Sen suojaisa pihapiiri tarjoilee arjen luksusta hulppean uima-altaan merkeissä. Mikä olisi kuumana kesäpäivänä hienompaa kuin pulahtaa vilvoittelemaan raikkaaseen veteen omassa pihassa. Tontilla on muutenkin tilaa temmeltää ja nyt sillä on vain yksi rajanaapuri ja kaksi sen sivua rajoittuu metsään.

Alta kohteen valokuvat, tutustu tarkemmin ja ihastu.

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista:

Omakotitalo

5h+k+s+khh+2wc, 167 m2

Rakennusvuosi 2016

Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ  

Jaa artikkeli:

JAA ILMOITUS: