Kari Salminen

TOIMITUSJOHTAJA​, KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV

KARI SALMINEN​

VILLA LKV:n perustaja sekä toimitusjohtaja. Karilla on takana useiden vuosien kokemus välitysalalta ja plakkarissa sadoittain, ellei jopa tuhansittain onnistuneita asuntokauppoja. Kari tekee työtänsä täydellä sydämellä ja tyytyväiset asiakkaat palaavat vuodesta toiseen hänen luoksensa. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Kari Salminen”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste