Katja Risku

KIAT, KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN AMMATTITUTKINTO

KARI SALMINEN​

Katjalta ei ideat lopu kesken. Kun on kyse myymisestä, löytää Katja ostajan kohteelle kuin kohteelle. Kokemusta on kertynyt eri palvelualoilta ja tässä työssä kaikki on loksahtanut kohdalleen. Takana on nyt vuosien kokemus välittäjänä ja varsin mukava määrä onnistuneita asuntokauppoja. Katja hoitaa ammattitaidolla niin osakekaupat kuin myös kiinteistökaupat. Ota yhteyttä, et pety!

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Katja Risku”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste